Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

Tri osobe teže povrijeđene u saobraćajnoj nesreći kod Rogatice

Billedresultat for policija rogatica

Tri lica teže su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu u mjestu Zaganovići u opštini Rogatica, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Klikova: 148

Postavljena rasvjeta na stadionu SŠC

Relateret billede

Stadion malih sportova koji se nalazi u sklopu Srednjoškolskog centra omiljeno je mjesto za rekreaciju srednjoškolaca i mladih uopšte.

Klikova: 122

Platio sam reket da bi mi dali kredit jer nisam imao drugog izbora

 Miladin Pandurević

"Platio sam reket, da bi mi dali kredit, jer nisam imao drugog izbora nego da se povinujem, da dam koliko su ljudi tražili. To sam morao, jer mi je izgorjela firma koja mi život znači. Novac sam dao čovjeku da odnese Mati Đakoviću", otkrio je Pandurević.

Klikova: 275

150.000 KM za deminiranje na području opštine Rogatica

Billedresultat for deminiranje

Tako će ove godine na području Rogatice biti realizovano pet projekata deminiranja, ukupne vrijednosti oko 150.000 KM. Sredstva će da obezbijedi Republička uprava civilne zaštite i strani donatori.

Klikova: 191

Uskoro nove fasade u glavnoj ulicu

Da bi se stanje promijenilo i grad dobio na ljepoti i bezbjednosti življenja u njemu odlukom je regulisano da se urede fasade na 12 najugroženijih stambenih i stambeno-poslovnih objekata čiji čeoni dijelovi gravitiraju glavnoj ulici i čiji su bočni dijelovi vidljivi iz glavne ulice.

Klikova: 186

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version