Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

OBILAZAK MEZARJA šehida pripadnika 1.Rogatičke brigade ARBiH

Dana 21.05.2017. godine obišli smo mezarja u općinama Rogatica i Goražde na kojima su ukopani šehidi-pripadnici 1.Rogatičke brigade AR BiH, položili cvijeće i proučili Fatihu.

Klikova: 60

Raste broj učenika u Žepi

Raste broj učenika u Žepi, lani ih je bilo devet a naredne će imati 11, među kojima su i novoupisani blizanci Mustafe Omanovića,

Klikova: 145

Rezultati izbora za članove savjeta mjesnih zajednica

Danas su održani izbori za članove savjeta mjesnih zajednica na području opštine Rogatica. Izbori su protekli neometano, prema planiranoj dinamici. Od ukupno 9356 registrovanih birača sa područja opštine Rogatica, glasalo je njih 1997 ili 21.34 %.

Klikova: 176

Let’s do it – sprovedena velika akcija čišćenja i uređenja Rogatic

Na više lokacija prikupljan je nelegalno odbačen otpad, a uređivane su i mnoge travnate površine u užem centru. U toku današnje akcije prikupljeno je oko 55 kubnih metara otpada, koji je odložen na deponiju

Klikova: 140

DAN LOGORAŠA / ODATA POČAST STRADALIM U LOGORU RASADNIK U ROGATICI

Povodom obilježavanja 9. maja, Dana logoraša Bosne i Hercegovine, Savez logoraša u BiH organizovao je posjetu bivšem logoru Rasadnik u Rogatici gdje su preživjeli logoraši odali počast ubijenim sugrađanima, ali i svim žrtvama rata u BiH 1992.-1995.

Klikova: 252

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version