Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

Mjesečna pomoć za porodicu Kačević

Nusret Kačević iz Sarajeva koji je invalid prve kategorije invalidnosti zbog oboljenja kičme i otoka nogu, te više nije radno sposoban, živi sa suprugom Taibom u izuzetno teškim uslovima. Od primanja imaju samo Nusretovu invalidninu u iznosu od 389 KM, te dok plate ratu kredita za kuću koja je u izgradnji, potom režije i lijekove, novac koji im preostane iskoriste za kupovinu namirnica.

Klikova: 379

Opširnije: Mjesečna pomoć za porodicu Kačević

Esma danas putuju u Tursku na ugradnju kohlearnih implantata

Naši preslatki mališani Vedad iz Tešnja i Esma iz Visokog danas putuju u Tursku na ugradnju kohlearnih implantata. ❤ Mi im želimo sretan put i da nam se ubrzo jave sa lijepim vijestima❣ pomozi.ba

Klikova: 322

Opširnije: Esma danas putuju u Tursku na ugradnju kohlearnih implantata

NEDOSTAJE 4600 KM za sanaciju puta Nišani-Šljivno

Pozivamo prijatelje, komšije, familije, sve dobre i humane ljude  istočne Bosne, Rogatice i okolnih sela (Šljivno, Dub,Trnovo, Starčići i dr.)  da se, ako su u prilici odazovu i pomognu u realizaciji ovog projekta.Kontakt osobesu: ....

Klikova: 403

Opširnije: NEDOSTAJE 4600 KM za sanaciju puta Nišani-Šljivno

PRENOSIMO APEL ZA Esmu Čovrk

Esma Čovrk iz Visokog koja u januaru naredne godine slavi svoj peti rođendan, pored poteškoća sa sluhom i govorom ima probleme sa vidom i još uvijek ne hoda samostalno. I Esmini zdravstveni problemi počeli su pri njenom rođenju kada je došlo do komplikacija uslijed gutanja plodne vode.

Klikova: 422

Opširnije: PRENOSIMO APEL ZA Esmu Čovrk

Akcija prikupljanje novcanih sredstava za uredjenje mezarja na Slapu

Obavještavaju se svi Slapovići i ljudi dobre vlje bez obzira odakle su, da je u toku akcija prikupljanja dobrovoljnog priloga (novčanih sredstava) za kupovinu željeznih kolaca kako bi se mogla izvršiti zamjena dotrajalih drvenih kolaca na ogradi groblja u Slapu.

Klikova: 362

Opširnije: Akcija prikupljanje novcanih sredstava za uredjenje mezarja na Slapu

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version