Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

APEL ZA POMOĆ - Heroina Hajra Alispahić

Nasa heroina nasa majka Hajra se vratila u svoje Kukavica sa svoja tri sina i kćerkom. Kako zivi zna ona sama sa primanjima u visini 100 km. Djeca idu ponešto zarade i od toga prezivljavaju.

Klikova: 227

Opširnije: APEL ZA POMOĆ - Heroina Hajra Alispahić

APEL ZA POMOĆ porodici Kadrić Omeara

Ovaj mladi bracni par zivi u veoma teskim uslovima za zivot bez struje bez vode u losem stanju u kome se kuca nalazi. Potrebna mu je nasa pomoc da stane cvrsto na svoje noge..Dovoljno je pogledati fotografije koje naj bolje oslikavaju svu tezinu ovog slucaja.

Klikova: 242

Opširnije: APEL ZA POMOĆ porodici Kadrić Omeara

APEL: Za liječenje Mustafa Divović

Mustafa Divović-- vodi veliku borbu. Dijagnosticiran mu je rak kože s melanomom prije otprilike dvije godine, a nažalost proširio se i na njegove organe. Baš prošli tjedan proširila se na njegov mozak, zbog čega je nažalost postao paraliziran na lijevoj strani i hospitaliziran.

Klikova: 1756

Opširnije: APEL: Za liječenje Mustafa Divović

Hair česma hadži Hamze Bejtića nekad i sad

Evo vidimo slike kako je hair česma izgledala nekad davno kada je i podignuta i evo fotografija kako česma izgleda danas. Žalosno je i tužno da ovo dobro dijelo izgledao ovako. Prvo do hair česme se ne može doći jer ne postoji most koji je tu bio, a drugo sama česma je u prilično lošem stanju. Evo još jedne prilike da se uradi dobro da se zarade dobra dijela za sve one koji to žele, da se sa malim novčanim prilozima napravi puno. Evo ima nas masaAllah u mnogim gupam po 5-6 hiljada pa zar svako od nas ne bi mogao odvojiti po par maraka za ovo trajno dobro, da se dovede u red i da liči na nešto. 

Klikova: 1136

Opširnije: Hair česma hadži Hamze Bejtića nekad i sad

Uvođenje godišnjeg memorijalnog humanitarnog bazara "Nastavnik Durmišević Mirsad"

Uvođenje godišnjeg memorijalnog humanitarnog bazara "Nastavnik Durmišević Mirsad"

Klikova: 1156

Opširnije: Uvođenje godišnjeg memorijalnog humanitarnog bazara "Nastavnik Durmišević Mirsad"

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version