Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

Kćerka Almina se bori za oca

Novo izdanje jutarnjeg programa “Udri muški“ donosi tešku životnu priču porodice Kustura, u kojem njegova 23-godišnja kćerka Almina, moli sve građane Bosne i Hercegovine ali i šire, da pomognu u još jednoj borbi, koja se samim pomenom iznosa novca potrebnog za terapiju, čini najtežim za postići.

Klikova: 417

Opširnije: Kćerka Almina se bori za oca

HAZIMU KUSTURI ZA OZDRAVLJENJE JE POTREBNO 200. 000 KM

Hazim1

Hazimu Kusturi, 53 – godišnjem invalidu u penziji dijagnosticiran je maligni melanom kože, a jedini spas mu je terapija. Inače, terapija traje 12 mjeseci, a Hazim bi u tom periodu trebao boraviti u Turskoj, a to mu je jedini način i vid ozdravljenja. Troškovi terpaije izniose 200. 000 KM, a ljude dobre volje moli za pomoć.

Klikova: 381

Opširnije: HAZIMU KUSTURI ZA OZDRAVLJENJE JE POTREBNO 200. 000 KM

POMOĆ ZA LIJEČENJE BAJIĆ ALIJE

POMOĆ ZA LIJEČENJE BAJIĆ ALIJE - POZIVOM NA HUMANITARNI BROJ 17017 KOD SVIH MOBILNIH I FIKSNIH OPERATERA U CIJELOJ BIH

DONIRATE 2KM ZA LIJEČENJE BAJIĆ ALIJE

Klikova: 882

Opširnije: POMOĆ ZA LIJEČENJE BAJIĆ ALIJE

Šaćir Čavčić treba pomoć dobrih ljudi

Šaćir Čavčić iz Malešića teško je obolio od karcinoma pluća, ima 62 godine i troje maloljetne djece od kojih najstarije ima osam godina. Penzija od 370 maraka nije dovoljna ni za prijevoz i odlazak na terapije njega i suprugu svake sedmice. Za ovaj slučaj saznao je i predsjednik MZ Malešići Senad Tabaković  prilikom obilaska porodica u stanju socijalne potrebe na području Malešića, te pokrenuo organizaciju humanitarne akcije za pomoć gospodinu Šaćiru.

Klikova: 588

Opširnije: Šaćir Čavčić treba pomoć dobrih ljudi

Humanitarna akcija za AMINU HODŽIĆ

Lijecena je u Sarajevu, a transplantacija je uradjena u Turskoj. Brat Senad joj je bio donor, ali nakon dvije i po godine bolest se vratila. Imala je ponovo transplantaciju, medjutim bolest se evo vratila po treci put. Aminin otac se zove Mirsad Hodzic, a dedo Alija porijeklom su iz Godimilja, opåtina Rogatica.

Klikova: 959

Opširnije: Humanitarna akcija za AMINU HODŽIĆ

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version