Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

Obilazak povratnika na Opštini Rogatica

Ovoga puta Vas izvjestac iz Rogatice, Zambi je iskoristio  priliku, dok je obilazio povratnike sa Komisijom Federalnog ministarstva za izbjegla i raseljena lica,   da Vama koji ste daleko od svoje Rogatice unese malo cistog Rogatickog vazduha, atmosvere odlazece zime, a dolazeceg proljeca. Da  unese u Vase domove.,slike Rogatickih prelijepih krajolika.

Juce,16.03.2010 godine boravila je Komisija Federalnog ministarstva za raseljene i izbjegle osobe, na teritoriji nase opstine Rogatica. Tom prilikom su obisli povratnicu u Kopjevice, nenu Parovic Fatimu, u Sljedovicima povratnika Igbala Herendu, u Okruglom povratnika Sabanic Hamida, u Rogatici Muhidina.Dinka Pezica, u Kovanju Rizvana Plehu, u Kukavicama-Kuleta bracu Lukac, u Mesicima Rifeta Medosevica-Bibija.

 Ovoga puta clanovi Komisije su mogli konstatovati zadovoljstvo od strane nasih povratnika, kao i zadovoljstvo druge strane, jer nasi vrijedni povratnici su ugradili sav materijal koji je bio doniran od strane Federalnog ministarstva za izbjegla i raseljena lica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version