Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

Ramazan Šerif Mubarek Olsun! (2015)

Svim Rogaticanima islamske vijeroispovijesti čestitamo početak mubarek mjeseca Ramazana, da ih dočekate u sreći i zdravlju, te da ga provedete u postu i naravno u krugu vaših porodica, prijatelja i komšija.

Klikova: 1621

Opširnije: Ramazan Šerif Mubarek Olsun! (2015)

Domovina te zove: Registracija do 29.07.


Na posljednjim Općim izborima 2010. godine na području entiteta Republika Srpska glasalo je 633 429 glasača. Manjak jedinstva unutar političkih stranaka koje okupljaju povratnike, kako u bošnjačkoj, tako i u hrvatskoj zajednici, rezultirao je najmanjim brojem osvojenih zastupničkih mjesta od probosanskih snaga u Narodnoj skupštini RS.

Klikova: 1879

Opširnije: Domovina te zove: Registracija do 29.07.

Rogatica pismom i slikom


Rogatica.com egzistira vec dugi niz godina i iza sebe je ostavila neizbrisiv trag. U njoj se sada nalaze dokumenti , price i slike o nasoj Rogatici koji ce ostati zauvijek na raspolaganju mladim generacijama.

Klikova: 3207

Opširnije: Rogatica pismom i slikom

Na Drini krvavi VisegradDragi Visegradjani, Podrinjci, Bosanci i Hrecegovci!

U pripremi je realizacija dokumentarnog filma “Na Drini krvavi Visegrad”.

Ciljevi filma su da se osvijetle brutalnosti kontinuiranog stradanja bosnjackog naroda na prostoru Visegrada i BiH. Sve raspolozive argumente zelimo upotrijebiti i sto vise osvijetliti surovu istinu. Autor filma je Avdo Huseinovic, a ideju za pripremu dao je tim patriota predvodjen Ahmetom Sejdicem.

Klikova: 3143

Opširnije: Na Drini krvavi Visegrad

Promocija pjesnicke zbirke

 

 

 

Poštovani prijatelji,

bila bi nam čast i zadovoljstvo kada bi svojim prisustvom uveličali svečani trenutak promocije pjesničke zbirke "ŽEPSKI GOROCVIJETI".

Klikova: 2330

Opširnije: Promocija pjesnicke zbirke

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version