Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

Ibrahim Šehić i zvanično je postao novi igrač turskog Erzurumspora

Zvanično: Ibrahim Šehić predstavljen u novom klubu

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ibrahim Šehić i zvanično je postao novi igrač turskog Erzurumspora. Naš golman je dugo bio povezivan s novim turskim superligašem, činilo se da od toga na kraju neće biti ništa, ali se desio novi obrat u ovoj priči i Šehić je danas postao novi igrač Erzurumspora.

Klikova: 166

SOKOLAC - Galib Salan najbolji strijelac turnira

36063267_1838776896183772_405037359000715264_n

Amin Peštek iz Goražda proglašen je najboljim golmanom dok je najbolji strijelac sa 9 postignutih golova također iz FK Goražde, Galib Salan.

Klikova: 199

Kenan Hreljić: Mladost je nova stepenica u mojoj karijeri

"Sretan sam što sam došao u ovaj klub, ovo je jedna nova stepenica za mene i ono što me očekuje jeste mukotrpan rad. Želim se zahvaliti treneru Šabiću i nadam se da ću mu igrama na terenu vratiti ukazano povjerenje", istakao je Hreljić. 

Klikova: 217

Hamza Alić treći, Kemal Mešić četvrti ai Nermin Štitkovac peeti

Na trećem atletskom mitingu Novi Grad Sarajevo, održanom u Centru "Safet Zajko", nastupila su poznata imena bh. atletike, atletičari iz regiona, među kojima i četiri olimpijca u bacanju kugle.  Hamza Alić treći, Kemal Mešić četvrti ai Nermin Štitkovac peeti

Klikova: 230

Nalbantić vratio FK Goražde u Prvu ligu FBiH

Goražde je pogotkom Igora Mirkovića izborilo plasman u Prvu ligu FBiH. Posušje se držalo u dva meča vrlo dobro, ali je jedan pogodak u revanšu presudio. Nakon meča zadovoljstvo nije krio trener Goražda Nihad Nalbantić, jedan od miljenika navijača u gradu na Drini

Klikova: 259

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version