Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

Cijeli Azerbejdžan sada živi za Qarabag

Cijeli Azerbejdžan sada živi za Qarabag

"Uživamo trenutno u ovim trenucima, čitav grad je na nogama i atmosfera je zaista predivna. Nismo imali priliku doživjeti nešto slično ranije, jer smo ispadali u trećem pretkolu. Sada smo napravili korak dalje i u zraku se osjeti sveprisutna euforija". 

Klikova: 88

Mlade fudbalerke iz Rogatice najbolje u BiH

Na završnici “Sportskih igara mladih” u Sarajevu, pionirke iz Rogatice osvojile su prvo mjesto u malom fudbalu. Mlade Rogatičanke su tako stekle titulu najboljih u Bosni i Hercegovini i plasirale se na završnicu “Sportskih igara mladih” u Splitu, koja će se održati od 18. do 22. avgusta.

Klikova: 81

“IRON PUKI” U SUBOTU PROTIV MILENKA SAMARDŽIĆA

Bosanskohercegovački bokser Edin Puhalo alias ”Iron Puki” u subotu će u Tesliću ukrstiti rukavice sa srbijanskim bokserom Milenkom Samardžićem.

Klikova: 93

Za samo dvije minute uspavao protvnika u Tesliću

Bh. bokser Edin Puhalo alias ''Iron Puki'' u subotu je u Tesliću ukrstito rukavice sa srbijanskim bokserom Milenkom Samardžićem. Ovo mi je treća pobjeda od ove godine. Od početka ove godine pa do ovog meča sam odradio preko 500 rundi sparinga plus ostalo što radim svaki put na treningu tako da nije slučajno što na ovakav način završavam svoje mečeve. 

Klikova: 123

Čolić:: Zadovoljan sam, klub ima fantastične uslove za igrače

Čolić potpisao za Karvinu: Zadovoljan sam, klub ima fantastične uslove za igrače

"Uslovi su fenomenalni, glavni teren je potpuno nov, a klub ima i svoj kamp za treniranje s nekoliko terena. Nisam mogao vjerovati da Karvina ima ovakve uslove, možda i najbolje u cijeloj Češkoj. Cilj nam je da u narednoj sezoni napravimo što bolje rezultate i osvojimo što bolju poziciju na tabeli", rekao je bh. nogometaš.

Klikova: 100

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version