Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

Remzija Šetić doktor psiholoških nauk

Remzija Šetić, MA je 10. 12. 2018. godine u 12 sati na Filozofskom fakultetu odbranio doktorsku disertaciju pod naslovom -  Individualna i grupna psihološka obilježja kao odrednice uspješnosti u nogometu i tako stekao zvanje - doktora psiholoških nauka.

Klikova: 146

Admir Katica novi ministar unutrašnjih poslova KS

Admir Katica, kojeg je NiP predložio za ministra unutrašnjih poslova, bio je dugogodišnji šef kabineta Predsjedništva Visokog sudskog i tužilačkog vijeća BiH.

Klikova: 177

Promovisana - Monografija Godomiljsko-Boričkog platoa

Promocije: Monografija Godomiljsko-Boričkog platoa

U srijedu, 5. decembra 2018. godine, u maloj sali Gazi Husrev-begove biblioteke u Sarajevu, sa početkom u 19 sati, održala se promocija knjige: “Monografija Godomiljsko-Boričkog platoa“, koju je uradila grupa autora.O Monografiji su govoriti promotori, koji su i autori knjige i uglavnom su porijeklom sa Godomiljsko-Boričkog platoa.

Klikova: 200

Hadžija ispunio obećanje

Navodno je riječ o privrednicima porijeklom iz Goražda, a jedino što je poznato jeste da se čovjek koji je obezbijedio građevinski materijal i sve neophodno za njihov dom zove Sakib, dok je radove na kući izvodio Edin Krajišnik. To je sve što su uspjeli saznati.

Klikova: 270

Hadžija porijeklom iz okoline Rogatice donator za izgradnju kuće Vahida Poturaka

Donator je hadžija porijeklom iz okoline Rogatice koji vjeruje da, ono što od srca da, javnost i ne treba da zna....

Klikova: 310

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version