Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

Katica: U trenutku kada je Mahir Begić spušten u mezar, ubijen je Gačić

"Gačić više nije sigurnosna prijetnja i presretan sam zbog toga. Želim se sjetiti Sultanića koji je ubijen i policajca Begića. Ja ne pamtim masovniju potragu, ja ne pamtim ovo. Hvala svima, uložili smo maksimalne napore i presretan sam da smo ovo završili", rekao je Katica.

Klikova: 155

Ministar unutrašnjih poslova Admir Katica - Povećano prisustvo policije na terenu

Zasjedala Vlada KS: Imamo čovjeka koji je lud i na slobodi, raspisat ćemo nagradu za pravu dojavu

Premijer Kantona Sarajevo Edin Forto, Ministar unutrašnjih poslova Admir Katica i komesar Uprave policije Mevludin Halilović nakon održavanja hitne sjednice Vlade KS zbog ubistva pripadnika Federalne uprave policije Mahira Begića kazali su da policija preduzima sve što je potrebno da se ubica pronađe, a građani osjećaju sigurno.

Klikova: 120

Na Koševu završne pripreme za EYOF

Jako je bitno istaći da nakon održane Olimpijade u Sarajevu 1984. dočekujemo novu olimpijadu 2019. godine čime ćemo poslati dobru poruku iz Sarajeva i Bosne i Hercegovine. Sa ovim trasiramo jedan civiliziran i siguran put i sportski duh u budućnosti - rekao je načelnik Nedžad Ajnadžić...

Klikova: 128

Bračni par Zimić uzgaja više od hiljadu vrsta kaktusa

Na svijetu postoji više od sedam hiljada vrsta kaktusa, a značajan dio toga nalazi se kod bračnog para Zimić iz Tuzle koji su kolekcionari. Kuća porodice Zimić postala je premalena za sve vrste kaktusa koje su uzgojili. Ali, oni nastavljaju i pripremaju se za nove sajmove i promociju ove popularne biljke. 

Klikova: 261

NAJAVA ROGATIČKOG SIJELA

Rogatičani, zbog velikog broja pitanja u vezi sijela, obavjestavam Vas da je uplata za  sijelo do 10.02. 2019 kod Jaska, Lide i mene.

Klikova: 379

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version