Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

ILIDŽA - Sa promocije romana Gazija

Sinoć (20.09.2018) je u prostorijama 4. Gimnazije Ilidža održana promocija historijskog romana „Gazija“.

 

 

ILIDŽA - Sa promocije romana Gazija

 

Sinoć (20.09.2018) je u prostorijama 4. Gimnazije Ilidža održana promocija historijskog romana „Gazija“.

Kada u jednom momentu osjetite ponos na svo vrijeme utoršeno kao roditelj, sreću jer na jednom mjestu vidite toliko dragih ljudi koji su tu zbog nečega čime se ponosim i sve to u jednom ambijentu kakav se može samo poželjeti.

Jučer je održana prva promocija romana Gazija , autora moga sina Armina. Roman koji je on na sebi svojstven način poklonio svim majkama i sestrama, svim ženama svijeta sa samo jednom porukom da i žene mogu biti gazije u idealima za koje se bore.

Želim se zhvaliti svima koji su podržali izdavanje i promociju knjige prije svega recezentima i promotorima Hasičić Asmir i Šačić Faris, izdavačkoj kući Dobra knjiga Sarajevo, lektoru Dženana Đuderija Kraišnik, grafičkom dizajneru Orneli, suorganizatorima promocije uposlenicima i učenicima IV Gimnazije Ilidža na čelu sa direktorom Elvir Korjenić, moderatorima Remzija Šetić i Kanita Talić, koordinaciji vijeća roditelja Ilidža , Butiku Badem i firmi Ga-Me-Ha koji su svojim slatkim proizvodima začinili šlag na tortu cijele promocije, na prisustvu Kazazovic Elvir ministru za obrazovanje KS, fotografu Mirnes Mašić, mojim dragim Damiru i Saneli na velikoj pomoći . 


Također, zahvaljujem se svim prijeteljima koji su izdovojili vrijeme i bili dio ovog lijepog ambijenta i dali podstrek Arminu da nastavi sa novim djelima.


Nova promocija je 27.09.(četvrtak) u 18.00 u Općini Stari Grad

 

 

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version