Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

Na književno-poetskom natječaju Smajil Durmišević osvoio PRVU NAGRADU

Na prestižnom književno-poetskom natječaju HAIKU KRAJ MOGILE, Oroslavje, Hrvatska 2018, Smajil Durmišević je osvoio PRVU NAGRADU u kategoriji: HAIKU, ODRASLI / STRANI AUTORI, na temu PORTAL. Kuriozitet je i lijepa prigoda i to što je haiku koji je poslat na natjecanje posvećen RAMAZANU i IFTARU:

Klikova: 0

Registrujte se za IZBORE 2018

Prijave birača za glasanje izvan BiH moraju biti dostavljene u Centralnu izbornu komisiju BiH najkasnije do 24. jula 2018. godine u 24 sata.

Klikova: 30

Rogatica - džuma namaz 9.3.2018

Klikova: 399

U Holandiji počeo uzgoj bosanskog brdskog konja

"

Iako su ovo sve relativno mali koraci naprijed sa stanovišta nas nekolicine koji su uporno borimo da sačuvamo pasminu to su veliki pomaci koji bi u konačnici mogli imati pozitivan ishod - rekao je Enver Žiga, predsjednik Upravnog odbora Udruženja.

Klikova: 186

U Čikagu sa mojim Rogatičanima!

Organizatori su se potrudili da mi obezbijede visoko kvalitetan smještaj a za ugodan boravak potrudili su se moji Rogatičani a prije svih Mahira i Senit Selimbegović kao i Bela i Čojo kod kojih sam u različitim danima bio gost na ručku. Obradovao me je i dolazak Mirsada Pitića,  Envera Agića i Fatka Hodžića na moje predavanje. 

Klikova: 610

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version