TURNIR U TAVLI ZA DAN NEZAVISNOSTI BiH


          Turnir u tavli povodom Dana Nezavisnosti BiH održan je 02.03.2014 g kod HADZIJE, učesće je uzela Rogaticka RAJA, koji su smjeli doći, neki su opravdano izostali a veći dio koji se najavljuje cijelu godinu, nije došao ili nije smio.Ovom prlikom želimo da se zahvalimo uglednim Rogatičkim privrednicima , koji su kao SPONZORI podržali ovaj turnir a to su : SULJAGIĆ SMAJO, AJANOVIĆ ADIS, OMERBEGOVIĆ BEHUDIN I DEDAJIĆ LUTVO .

          Turnir je odigran po sistemu svako sa svakim, i igralo se  za dva uča, a poredak je sledeći

                                                         1. Sejdić Enis
                                                         2.Golić Mirsad
                                                         3.Kazić Ibrahim
                                                         4.Šahinpasic Fadulah
                                                         5.Ajanović Meho
                                                         6.Feriz Dževad
                                                         7.Čamdžija Huso

          Po poretku se može zaključiti da TURNIR, baš i nije bio “REGULARAN”, al’ eto pošto inače ništa nije REGULARNO, može se i ovaj turnir provući. Glavne zamjerke na REGULARNOST su bile sledeće: Pobjednik na HEFTU prije najavio da će pobjediti (policija će istražiti DOJAVU), zarovi su se bacali u ČALAVRNTIJU (naročito pobjednik), bilo je primjedbi na gradaciju pića, na ARANŽIRANJE MEZE, i sl. Helem , sve kad se sabere, opet je to bilo jedno fino druženje i na momemte je atmosfera podsjećala kao nekad u DOBRA VREMENA u kafani BAGREM.Bilo je i ića i pića,  zahvaljujuci SPONZORIMA, a obezbjedjene su i DIPLOME kao i novcani fond nagrada za prva tri mjesta.
         Ovom prilkom zamoljen sam da prenesm pozdrave stalnom ucesniku Munibu Mehmedovicu koji ove godine zbog odsustva ( opravdano)u SAD nije bio u prilicI da učestvuje, a FALIO JE, sto jes’ JES’ .Da ne duljim i ne davim , slike će puno više reći, nego isprazne riječi.

Komentariši