SVE PATRIOTE GLAVU GORE!!!

Nezim Halilovic Muderris' billede.

U ovom trenutku je vrlo vazna podrska svih patriota nase Domovine bosnjackom clanu Predsjednistva g. Bakiru Izetbegovicu!!!

 

 

 

 

 

 

 

PODRSKA G. BAKIRU IZETBEGOVICU!!! 

SVE PATRIOTE GLAVU GORE!!!

 

 

IZVOD IZ HUTBE “O VI KOJI VJERUJETE, BRINITE SE O SEBI”
Jučerašnja sramna odluka Međunarodnog suda u Hagu da odbije apelaciju Bosne i Hercegovine za reviziju presude iz 2007. godine je još jedan u nizu neoborivih dokaza da je Međunarodna zajednica u najširem smislu saučesnik u genocidu nad Bošnajcima, jer je nijemo posmatrala genocid, urbicid, etnocid i kulturocid u našoj Jedinoj Domovini Bosni i Hercegovini, a ovim činom nam uskraćuje i pravo na pravdu. Oni su svjesni da bi pravična presuda agresora ujedno bila i preusda protiv Međunarodne zajednice, jer ništa nisu preduzeli po pitanju sprečavanja agresije i genocida. Naprotiv, uvođenjem embarga na uvoz naoružanja vezali su nam ruke i osudili na uništenje.
Neka znaju zločinci i njihovi pomagači i mentori da naša ahiretska apelacija neće inša-Allah biti odbijena, jer je tamo konačni i najpravedniji sud! 
Ali, valja nama uz Allahovu, dželle še’nuhu, pomoć uzdignutih glava dalje za bolje sutra naše Domovine i svih njenih građana koji je osjećaju svojom Domovinom. 
U ovom trenutku je vrlo važna podrška svih patriota naše Domovine bošnjačkom članu Predsjedništva g. Bakiru Izetbegoviću! On je naš najviši politički predstavnik na kojeg smo ponosni! Sva odgovornost za odbijanje apelacije za reviziju presude padaju na srpskog i hrvatskog člana Predsjedništva i Međunarodni sud NE/PRAVDE u Hagu! 
A lideri opozicije koji sada likuju i neutemeljeno napadaju g. Izetbegovića još jednom pokazuju svoje pravo lice! Neka ih je stid, ako im je od obraza još ista ostalo!!!
I neka dobro zapamte zločinci i njihovi pomagači 42. i 43. ajet Sure Ibrahim:
وَلاَ تَحْسَبَنَّ اللّهَ غَافِلاً عَمَّا يَعْمَلُ الظَّالِمُونَ إِنَّمَا يُؤَخِّرُهُمْ لِيَوْمٍ تَشْخَصُ فِيهِ الْأَبْصَارُ(42 (مُهْطِعِينَ مُقْنِعِي رُءُوسِهِمْ لاَ يَرْتَدُّ إِلَيْهِمْ طَرْفُهُمْ وَأَفْئِدَتُهُمْ هَوَاءُ(43) 
A ti nikako ne misli da Allah ne motri na ono što rade zulumćari! On im samo pušta do Dana kada će im oči ostati otvorene,(42) i kada će žureći podignutih glava, netremice gledati; a srca će im prazna biti.(43)
Siguran sam da uz Allahovu, azze ve dželle, pomoć čista šehidska krv, naše dove i naše suze čuvaju našu Domovinu Bosnu i Hercegovinu! 
I učimo dove protiv zločinaca, jer je to naše pravo i obaveza! 
Molim Allaha, dželle še’nuhu, da zločince iskuša sa teškim bolestima, neimaštinom i da im zamete svaki trag, a na Ahiretu da ih kazni zasluženom kaznom! 
Allahu, pomozi nam da sačuvamo cjelovitost naše Domovine i da u njoj u miru živimo na svakom njenom pedlju!!! 
(Džamija Kralj Fahd; hatib Nezim Halilović Muderris; 10. mart 2017.god.)

Komentariši