Šehić siguran na golu

Qarabag sa pet golova u mreži ispratio Samtrediju, Šehić siguran na golu

U 2. prekolu Lige prvaka predstavnik Azerbejdžana Qarabag slavio je rezultatom 5:0 protiv gruzijske Samtredije i skoro obezbijedio plasman u narednu fazu takmičenja. Cijeli meč na golu aktuelnog prvaka Azerbejdžana proveo je bosanskohercegovački reprezentativac Ibrahim Šehić.

 

 

 

 

Qarabag sa pet golova u mreži ispratio Samtrediju, Šehić siguran na golu

 

 

U 2. prekolu Lige prvaka predstavnik Azerbejdžana Qarabag slavio je rezultatom 5:0 protiv gruzijske Samtredije i skoro obezbijedio plasman u narednu fazu takmičenja.

Gosti su grublje otvorili meč i već nakon 10 minuta dobili su tri žuta kartona. Ali, osim kartona, dobili su i jedan pogodak u svojoj mreži. Izmailov je pogodio iz penala u 10. minuti za vodstvo Qarabaga.

Novi golovi stigli su u finišu prvog dijela, a oba je postigao Ndlovu. Prvo je na asistenciju Agollija lagano pogodio glavom i uvdostručio prednost, a onda je pogotkom iz penala za 3:0 u sudijskoj nadoknadi prvog dijela nagovijestio tešku noć za gruzijski tim.

Samtredia je u finišu meča jeftino primila još dva pogotka. Guerrier je u 83. minuti zatresao mrežu nakon dodavanja Michela koji u sudijskoj nadoknadi meča pogađa za konačnih 5:0.

Cijeli meč na golu aktuelnog prvaka Azerbejdžana proveo je bosanskohercegovački reprezentativac Ibrahim Šehić.

Komentariši