Janjuš: Za mene je u ovom trenutku Šehić broj jedan

Za mene je Ibrahim Šehić broj jedan jer je u mnogim golmanskim vrlinama mnogo kvalitetniji od Asmira Begovića. Ne bih želio da budem krivo shvaćen, ja ne umanjujem Begovićeve kvalitete u engleskoj Premier ligi, ali Šehić je golman koji donosi bodove, to su svi mogli vidjeti tokom njegovih sjajnih odbrana u Champion ligi. 

 

 

 

Janjuš: Za mene je u ovom trenutku Šehić broj jedan

 

U novom mandatu trener golmana u reprezentaciji BiH bit će Kenan Hasagić, kada bi Vas Kenan upitao za mišljenje, kojeg biste mu vratara perporučili za prvog golmana reprezentacije?

 

Za mene je Ibrahim Šehić broj jedan jer je u mnogim golmanskim vrlinama mnogo kvalitetniji od Asmira Begovića. Ne bih želio da budem krivo shvaćen, ja ne umanjujem Begovićeve kvalitete u engleskoj Premier ligi, ali Šehić je golman koji donosi bodove, to su svi mogli vidjeti tokom njegovih sjajnih odbrana u Champion ligi. Moje mišljenje o Šehićevim kvalitetima dijeli i jedan od najboljih trenera današnjice Diego Simeone. Znači, moj savjet, ne Kenanu, nego selektoru Prosinečkom je da je došlo vrijeme da se reprezentativna jedinica treba povjeriti Ibrahimu Šehiću koji brani u životnoj formi. Inače, meni je drago da pored Šehića, Begovića imamo i odličnog Kenan Pirića, Karačića koji su budućnost bh. fudbala.

cijeli intervju na adersi:

http://sport1.ba/ostalo/janjus-za-mene-je-u-ovom-trenutku-sehic-broj-jedan/108821

 

Komentariši