HVALA VAM SVIMA OD SRCA DOBRI NARODE!

Dragi prijatelji, dragi  sugrađani, dragi Bošnjaci širom svijeta prošlo je desetak dana od završetka akcije sakupljanja novčanih sredstava za moje liječenje i ja osjećam potrebu da vam se javim sa par riječi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HVALA VAM SVIMA OD SRCA DOBRI NARODE!

 

Dragi prijatelji, dragi  sugrađani, dragi Bošnjaci širom svijeta prošlo je desetak dana od završetka akcije sakupljanja novčanih sredstava za moje liječenje i ja osjećam potrebu da vam se javim sa par riječi.

 

Prvo hvala Bogu koji mi je omogučio da se ova akcija sprovede, da se akciji odazove veliki broj ljudi i da se u akciji skupe značajna sredstva za moje liječenje.

Hvala mojoj ženi, kćerki, majci, babi, bratu i njegovoj porodici, mojoj rodbini koja mi je dala vjetar u leđa i koja je od prvog momenta bila sa mnom  i uz mene, koji su me bodrili i koji su mi davali nadu u bolje sutra…

 

Hvala Mustafi Fejziću koji je organizovao akciju i koji je cijelo vrijeme kordinirao sa istom, koji je stimulisao sve vas da se ukljućite u akciju i koji vas je redovno izvještavao o toku akcije….

Moram se zahvaliti organizatorima rogatičke večeri Zeni, Azri, Šišku, Braci

Zatim, hvala Braci Ramiću koji se potrudio da u Švedskoj sakuplja pomoć za mene

Zatim, hvala Sanelu Dediću koji se potrudio da u Americi sakuplja pomoć za mene

Zatim, hvala HO Most Bro koja je organizovala akciju na području Danske

 

Hvala svima znani i neznani narode iz BiH, Sandžaka, Europe i Svijeta. Svima koji su učestvovali u akciji za moje lijčenje želim puno zdravlja, nafake, berićeta i sreće. Da Vas sviju dragi ALLAH nagradi i da vam da svako dobro.

 

Koristim isto tako ovu priliku da vas sve informišem da se u akciji sakukpilo dovoljno novca za lijekove u narednih bar 5 godina. Ova akcija me je psihički preporodila, ojačala i vratila vjeru u ljude.

Dragi moji, redovno koristim terapiju HEPA-MERZ i PORTALAK i mogu vam reći da se dobro osjećam i da sam vratio kilažu a i boja lica nije više onakva kakva je bila u samom početku. Znam da je to još daleko od idealnog ali evidentni su napredci i boljitak.

Osim ovih gore lijekova počeo sam i da pijem RAIN Soul i Rain Core koji u paketu jačaju  IMUNITET, služe kao ANTIOKSIDACIJSKA ZAŠTITA  i dobri su za SVEUKUPNO ZDRAVLJE. 

Još jednom veliko HVALA svima Vama koji ste učestvovali u akcij, svima vama koji ste bili uz mene cijelo vrijeme i koji se preko poruka i fb raspitujete za moje zdravstveno stanje i koji me hrabrite i bodrite da istrajem u svom liječenju.

HVALA VAM SVIMA DOBRI NARODE da vas Allah dž.š. nagradi višestrukom nagradom.

Meni ostaje da se i dalje borim sa bolešću i da se ako Bog da nadam potpunom izliječenju!

 

EDIN Škaljić

 

Komentariši