Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

Rogatica - pripreme za asvaltiranje glavne ulice

Rogatica - pripreme za asvaltiranje glavne ulice 

Klikova: 35

Opširnije: Rogatica - pripreme za asvaltiranje glavne ulice

Emin Ćurevac: Otac mi je ostavio u amanet da nađem kosti ubijenih rođaka, njihov ubica slobodan šeta Rogaticom

Tvrdi da zna ime ubice svojih rođaka, a ima i žive svjedoke koji su spremni svjedočiti. Poslao je molbu Tužilaštvu BiH kako bi opet pokrenuo slučaj jer, ističe, ubica nakon što je u zatvoru odležao za druge ratne zločine, sada slobodno šeta Rogaticom, a čak i obilazi mjesta gdje je počinio ubistva Eminovih rođaka. - Imamo tačno saznanje da je njih ubio Radislav Ljubinac zvani Pjano, a pomogao mu je Goran Ljubinac. Radislav je odležao u zatvoru 10 godina za ratne zločine, ali nije odgovarao za ubistva u Seljanima, kao ni za članove moje porodice – ističe Emin.

Uz podršku UNDP-a do poboljšanja energetske efikasnosti

blog

Projekat je osmišljen kao podloga za rješavanje specifičnih rizika i prepreka za ulaganje u energetsku efikasnost u stambenom sektoru. Jedna od ključnih projektnih aktivnosti je izrada Studije energetske efikasnosti stambenog fonda opštine Rogatica, koja se odvija ovih dana i obuhvatiće 25 zgrada i 353 kuće.

Klikova: 42

Opširnije: Uz podršku UNDP-a do poboljšanja energetske efikasnosti

Podrška proizvođačima mlijeka u proširenju stočnog fonda

Rogatičkim proizvođačima mlijeka danas je isporučeno 8 austrijskih simentalki, a naredne sedmice biće isporučeno 11 čeških simentalki. Opština Rogatica učestvovala je u projektu sa 20%.

Klikova: 82

Opširnije: Podrška proizvođačima mlijeka u proširenju stočnog fonda

JAVNI POZIV

JAVNI POZIV za dostavljanje projektnih prijedloga za obnovu i izgradnju komunalne, socijalne infrastrukture i elektrifikacije stambenih jedinica na kojima zive raseljena lica i povratnici

Klikova: 117

Opširnije: JAVNI POZIV

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version