Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

Rogatički Zlatni ljiljani (4)

Begic (Mujo) Besim, rogatički Zlatni ljiljan. Ratno priznanje ”Zlatni ljiljan”dodjeljuje pripadnicima oružanih snaga koji su se naročito istakli u oružanom suprostavljanju agresoru doprinijeli proširenju slobodnih dijelova Republike, izvršili više djela u kojima je došla do izražaja njihova lična hrabrost i požrtvovanje, pri čemu su agresoru naneseni znatni gubici u ljudstvu i materijalnim sredstvima. U narednih nekoliko sedmica ćemo Vam predstaviti Zlatne ljiljane rogatičke opštine. Predstavljanje će ići abecednim redom.

 

 

 

 

Ratno priznanje ”Zlatni ljiljan”dodjeljuje pripadnicima oružanih snaga koji su se naročito istakli u oružanom suprostavljanju agresoru doprinijeli proširenju slobodnih dijelova Republike, izvršili više djela u kojima je došla do izražaja njihova lična hrabrost i požrtvovanje, pri čemu su agresoru naneseni znatni gubici u ljudstvu i materijalnim sredstvima.

 

U narednih nekoliko sedmica ćemo Vam predstaviti Zlatne ljiljane rogatičke opštine koji se nalaze u ovoj knjizi. Predstavljanje će ići abecednim redom.

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version