Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

PRENOSIMO APEL ZA Esmu Čovrk

Esma Čovrk iz Visokog koja u januaru naredne godine slavi svoj peti rođendan, pored poteškoća sa sluhom i govorom ima probleme sa vidom i još uvijek ne hoda samostalno. I Esmini zdravstveni problemi počeli su pri njenom rođenju kada je došlo do komplikacija uslijed gutanja plodne vode.

Klikova: 51

Opširnije: PRENOSIMO APEL ZA Esmu Čovrk

Sjemenski krompir

Hajde raja kome treba sjemenski krompir prva reprodukcija orginal a neprskan,još malo ima na stanju pa bujrum.Domaći sto posto.Ako neko hoće može i u džuturu.

Klikova: 286

Opširnije: Sjemenski krompir

KAD PRAVDA DOĐE U ROGATICU

Direktnim izvršiocima ratnih zločina na području općine Rogatica do sada je izrečena kazna od 57 godina zatvora. Sve ih je izrekao Sud BiH, osudivši kroz pet osuđujućih presuda pet pripadnika VRS-a i MUP-a RS-a. Na optuženičkoj klupi sjede još peterica, jedan je u bijegu, a 18 osumnjičenih upisano je na “hašku listu”

Klikova: 480

Opširnije: KAD PRAVDA DOĐE U ROGATICU

Počela izgradnja nove zgrade

Nakon nedavnog zvaničnog uvođenja u posao, radnici DOO „Konstruktor“ iz Foče su počeli sa radovima na izgradnji nove stambnene zgrade za smještaj izbjeglih i raseljenih lica i povratnika. Lokacija zgrade ne na prostoru bivše stočne pijace u naselju Gračanica i u njoj će biti tri dvosobna i 7 jednosobnih stanova i 5 garsonjera.

Klikova: 297

Opširnije: Počela izgradnja nove zgrade

Ibrahim Šehić izabran je u najbolji tim 3. kola Lige nacija

Luke De Jong (right) went close for Holland but was denied by goalkeeper Ibrahim Sehic (left)

Šehić je bio na golu tokom utakmice u kojoj su u Zenici snage odmjerile reprezentacije BiH i Nizozemske, a susret je završen bez pogodaka. Ipak, naš golman je zbog svojih reakcija dobio ocjenu 7,54, koja mu je donijela mjesto u idealnom timu.

Klikova: 453

Opširnije: Ibrahim Šehić izabran je u najbolji tim 3. kola Lige nacija

Podkategorije

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version