Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

Obuka i praktična provjera znanja vatrogasaca-spasilaca

Jedna od tih provjera provedena je ovih dana. Vatrogasci su, na ovoj obuci, položili ispit, a ispit je položila i raspoloživa oprema, koja se najčešće koristi pri saobraćajnim udesima na magistralnom putu Podromanija – Rogatica, posebno na dionici Stjenice – Kovanj  na kojoj se, zbog većeg broja krivina, najčešće dešavaju saobraćajni udesi ne rijetko i sa tragičnim posljedicama. 

Klikova: 209

Opširnije: Obuka i praktična provjera znanja vatrogasaca-spasilaca

ROGATICA projekti za 2022 godinu

Sto se tiče kapitalnih investicija brojčano gledano njih nema puno, ona ce biće usmjerenja prema zvršetku započete sportske dvorane i pripremama za izgradnju moderne i funkcionalne gradske tržnice.......

Klikova: 346

Opširnije: ROGATICA projekti za 2022 godinu

Sjemenski krompir

Hajde raja kome treba sjemenski krompir prva reprodukcija orginal a neprskan,još malo ima na stanju pa bujrum.Domaći sto posto.Ako neko hoće može i u džuturu.

Klikova: 731

Opširnije: Sjemenski krompir

PRENOSIMO APEL ZA Esmu Čovrk

Esma Čovrk iz Visokog koja u januaru naredne godine slavi svoj peti rođendan, pored poteškoća sa sluhom i govorom ima probleme sa vidom i još uvijek ne hoda samostalno. I Esmini zdravstveni problemi počeli su pri njenom rođenju kada je došlo do komplikacija uslijed gutanja plodne vode.

Klikova: 410

Opširnije: PRENOSIMO APEL ZA Esmu Čovrk

Počela izgradnja nove zgrade

Nakon nedavnog zvaničnog uvođenja u posao, radnici DOO „Konstruktor“ iz Foče su počeli sa radovima na izgradnji nove stambnene zgrade za smještaj izbjeglih i raseljenih lica i povratnika. Lokacija zgrade ne na prostoru bivše stočne pijace u naselju Gračanica i u njoj će biti tri dvosobna i 7 jednosobnih stanova i 5 garsonjera.

Klikova: 689

Opširnije: Počela izgradnja nove zgrade

Podkategorije

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version