Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

Takmičenje u pružanju prve pomoći

Gradska organizacija Crvenog krsta Istočno Sarajevo je u okviru svojih redovnih aktivnosti i programskih zadataka organizovala regionalno takmičenje iz pružanja prve pomoći. Drugo mjesto na takmičenju za podmladak osvojila je OO CK Rogatica. U konkurenciji omladinaca drugo mjesto pripalo je takmičarima iz Rogatice.

 

 

Gradska organizacija Crvenog krsta Istočno Sarajevo je u okviru svojih redovnih aktivnosti i programskih zadataka organizovala regionalno takmičenje iz pružanja prve pomoći.
Trinaesto po redu regionalno takmičenje Sarajevsko-romanijske regije, održano je u Sportskoj dvorani ’’Kasindo’’, a učestvovalo je četiri ekipe u kategoriji podmlatka i tri u konkurenciji omladinaca.

Takmičenja su se održala na radnim poligonima u reanimaciji, nesreći u šumi i saobraćajnom udesu, uz realistički prikaz povreda i oboljenja.


 
Prvo mjesto na takmičenju za podmladak osvojila je OO CK Sokolac, drugo OO CK Rogatica, treće OO CK Pale, dok je četvrto mjesto pripalo OO CK Han Pijesak.

 

 

U konkurenciji omladinaca pobjednički pehar je otišao u Sokolac, drugo mjesto pripalo je takmičarima iz Rogatice, a treće domaćinu takmičenje OO CK Istočna Ilidža.


 

Prvoplasiranim ekipama uručeni su prelazni pehari, a pored toga obezbijedile su i pravo učešća na republičkom takmičenju koje će se održati 24. maja na Palama.


 
Anja Veselinović (OO CK Rogatica) proglašena je za najboljeg markiranta.

 

 

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version