Rogatica Home Page

Switch to desktop Register Login

AKCIJA - prikupljanje novca za uređivanje mezarja Bjelogorci

Postovani, u mjesecu ramazanu pokrecemo akciju prikupljanja novca za uređivanje mezarja Bjelogorci Rogatica. Na sastanku koji smo danas imali izabrali smo Zulfu Zukica kako kontakt osobu za prikupljanje novca.

Klikova: 1

Opširnije: AKCIJA - prikupljanje novca za uređivanje mezarja Bjelogorci

Iftari za povratnike

Do sada smo sa iftarima posjetili Rogaticu, Kramer Selo, Kukavice, Mesiće, Šatoroviće, Otricevo i Kovanj, a nadamo se da ćemo do kraja Ramazana uz pomoć naših džematlija i donatora sa iftarima obići sva sela na području našeg medžlisa.

Klikova: 100

Opširnije: Iftari za povratnike

Skromne hedije prvog dana ramazana

MIZ ROGATICA _ Mjesec ramazan je i mjesec darivanja, tako su prvog dana ramazana podjeljene skromne hedije djelu povratnika. Sjemenski krompir je kupio Zijad Zee Arukovic od Suvada Dedajica 250 kila a djeljen je po 10 kg,  brašno je od MIZ Rogatica, te pilav i terhana (ukupno 25 kila) koji su dvojica Rogaticana kupili od Daje... 

Klikova: 225

Opširnije: Skromne hedije prvog dana ramazana

PAKETI I IFTARI ZA DZEMAT KUKAVICE

Za  nase  dzematlije u dzematu Kukavice  se pobrinuo nas komsija IBRO Smajlovic koji je donirao iftare,  a OU TEMPO   su donirali pakete. A posebno se zahvaljujemo Nasem  dzematliji Nurko Causevicu  koji nas je pocastio paketima  od EBU-Hamed. Da ih dragi Allah nagradi ...

Klikova: 165

Opširnije: PAKETI I IFTARI ZA DZEMAT KUKAVICE

Iftar od porodice Zimić

Za večerašnji iftar su se pobrinuli Hadji Mevlida i hadji Nazif Zimić sa porodicom sa taze čevapima iz čevabdžinice Željo. Molim Uzvišenog Allaha da ih nagradi za njihov trud svakim dobrom Amin. 

Klikova: 226

Opširnije: Iftar od porodice Zimić

Ucinimo nesto za nas grad... Ne zaboravi Rogaticu ... www.rogatica.com

Top Desktop version