CRNA HRONIKA: Pucnjava iz vatrenog oružja

Policijskoj stanici Rogatica, 11.05.2008. godine, M.R. je prijavio da je u mjestu Razdolje nepoznato lice pucalo iz vatrenog oružja. Operativnim radom na terenu, pripadnici krim. policije su došli do saznanja da je izvršilac navedenog krivičnog djela M.S. (1966.), nastanjen u mjestu Blažujevići. Istog dana, oko 20,00 časova imenovani je pripadnicima policije

 

 

 

 

Istog dana, oko 20,00 časova imenovani je pripadnicima policije dobrovoljno predao automatsku pušku M-70 i 17 metaka kalibra 7,62mm, pušku M-48 sa jednim metkom kalibra 7,9 mm, i tri ručne bombe, nakon čega je lišen slobode. Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj i na licu mjesta pronađeno je devet čahura kalibra 7,62mm. U toku je dokumentovanje predmeta nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti podneseni odgovarajući izvještaji.

 

 

 

 Zapaljeno sijeno

10.05.2008. godine, oko 18,00 časova, Policijskoj stanici Rogatica, H.K., nastanjen u mjestu Burati, prijavio je da mu je I.K. zapalio oko 1500 kg sijena koje se nalazilo u dvorištu njegove kuće. Pripadnici policije i inspektori PPZ CJB I.Sarajevo izvršili su uviđaj i konstatovali da je izgorjela veća količina složenog sijena. U službenim prostorijama policije obavljen je informativni razgovor sa I.K. tokom kojeg je isti priznao izvršenje ovog krivičnog djela. U toku je rad na dokumentovanju predmeta.

 

Komentariši