Obavjestenje za korisnike stranice

Zamolio bih sve posjetioce da procitaju ovaj tekst. Vasa E-mail adresa mora biti aktivna i vazeca. U slucaju da je vasa mail adresa, koju ste dali prilikom registracije, neaktivna desava se slijedece. Svaki put kada stranica posalje mail na vasu adresu (npr ako ste aktivni na forumu uvijek kada neko upise post u toj rubrici stranica vam posalje mail da ima novi post u temi na koju ste pretplaceni)  ako je taj mail koji ste dali prilikom registracije nepostojeci, neaktivan ja dobijem mail da se poruka/mail ne moze isporuciti na navedenu adresu. 

E sada zamislite samo koliko mailova ja dobijem ako je neaktivno 10-tak mail adresa od clanova koji aktivno pisu na forumu u nekoliko runbrika??? (Karamba i karambita) 

Zamolio bih vas da budete korektni i da provjeravate vasu mail adresu, u slucaju da je promjenite molim vas da me o tome odmah obavjestite na admin@rogatica.com  U slucaju da je vasa mail adresa neaktivna duze vremena moracu vase korisnicko ime izbrisati i onda vas ponovo registorvati kada dobijete novu mail adresu. Nadam se da razumijete problematiku na koju sam vam htio skrenuti paznju. Trenutno nije aktivan mail Skaljic Edina te ga molim da mi sto prije posalje aktivnu mail adresu.

PS. (objasnjenje) Karamba i karambita – uzvik negodovanja u Darkvudu prim. prev. Wink razumljiv samo starijim korisnicima stranice.

Komentariši