Dzenaza nasim sugradjanima

U petak , 20 juna 2008 godine ce se obaviti dzenaza na gradskom groblju Vlakovo u Sarajevu nasim sugradjanima iz Rakitnice, koji su exhumirani ove godine na podrucju Kozadre-Rogatica i Jasika- Sokolac. Ubijeni su od zlocinacke ruke u julu i augustu 1992. godine. Neki od njih su bili jos djeca ali to za zlocince, monstrume nije nista znacilo. Citave porodice su stradale u zbijegovima od Rakitnice prema slobodnim teritorijama. Majka Razija i Hata su konacno nasle kosti svojih sinova. Iako je proslo 16 godina rane su jos svjeze a bol neizmjerna. Samo bosanske majke, majke heroji, koje su izgubile svoje sinove znaju tu neizmjernu bol sa prkosom i stoicki podnijeti.

Pozivam sve Rogaticane i ostale koji su u mogucnosti da prisustvuju dzenazi nasih sugradjana.


ELVEDIN (RASIM) ĆUTAHIJA – Exhumacija

 

 

Obavještavamo rodbinu, prijatelje i poznanike da je naš dragi ELVEDIN (RASIM) ĆUTAHIJA Exhumacija iz Kozadre-Rogatica tragično preselio na Ahiret od zločinačke četničke ruke augusta 1992. godine, u 19. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 20. juna 2008. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : majka Razija, sestre Zineta i Nermina, nena Dervija, te porodice Ćutahija, Zukić, Pleho, Dedajić, Ramić, Sućeska, Alispahić, Pašić, Kepeš, Zorlak, Suljević, Katica, Dumanjić, Džambasović, Kolubara, Hasanbegović i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i poznanici. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U BAKIJSKOJ DŽAMIJI.

 

 

 

NERMIN (RASIM) ĆUTAHIJA – Exhumacija

 

 

Obavještavamo rodbinu, prijatelje i poznanike da je naš dragi NERMIN (RASIM) ĆUTAHIJA Exhumacija iz Kozadre-Rogatica tragično preselio na Ahiret od zločinačke četničke ruke augusta 1992. godine, u 18. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 20. juna 2008. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : majka Razija, sestre Zineta i Nermina, nena Dervija, te porodice Ćutahija, Zukić, Pleho, Dedajić, Ramić, Sućeska, Alispahić, Pašić, Kepeš, Zorlak, Suljević, Katica, Dumanjić, Džambasović, Kolubara, Hasanbegović i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i poznanici. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U BAKIJSKOJ DŽAMIJI.

 

 

ZAHID (ZAJKO) ĆUTAHIJA – Exhumacija  

 

S dubokim bolom i tugom obavještavamo rodbinu, prijatelje i poznanike da je naš dragi i nikad zaboravljeni ZAHID (ZAJKO) ĆUTAHIJA Exhumacija iz Jasika-Sokolac tragično preselio na Ahiret od zločinače četničke ruke 17. jula 1992. godine, u 14. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 20. juna 2008. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : majka Hata, tetke Almasa i Zahida, strina Šerifa, amidžići i amidžične, tetići i tetične, te porodice Ćutahija, Makaš, Tanković, Ademović, Subašić, Zolota, Alispahić, Rizvanović, Džaferović, Selimbegović, Ramić, Džambeg i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i poznanike. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U BAKIJSKOJ DŽAMIJI.

 

 

 

 

 

ZAIM (ZAJKO) ĆUTAHIJA – Exhumacija

 

     

 

S dubokim bolom i tugom obavještavamo rodbinu, prijatelje i poznanike da je naš dragi i nikad zaboravljeni ZAIM (ZAJKO) ĆUTAHIJA Exhumacija iz Jasika-Sokolac tragično preselio na Ahiret od zločinače četničke ruke 17. jula 1992. godine, u 16. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 20. juna 2008. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : majka Hata, tetke Almasa i Zahida, strina Šerifa, amidžići i amidžične, tetići i tetične, te porodice Ćutahija, Makaš, Tanković, Ademović, Subašić, Zolota, Alispahić, Rizvanović, Džaferović, Selimbegović, Ramić, Džambeg i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i poznanike. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U BAKIJSKOJ DŽAMIJI.

 

 

 

ZAJKO (IBRO) ĆUTAHIJA – Exhumacija

 

 

 S dubokim bolom i tugom obavještavamo rodbinu, prijatelje i poznanike da je naš dragi i nikad zaboravljeni ZAJKO (IBRO) ĆUTAHIJA Exhumacija iz Jasika-Sokolac tragično preselio na Ahiret od zločinače četničke ruke 17. jula 1992. godine, u 42. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 20. juna 2008. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Hata, sestra Zahida, daidža Selim, amidžić Ramiz, bratići i bratične, sestrići i sestrične, tetići i tetične, daidžići i daidžične, amidžići i amidžične, snaha Šerifa, svastika Almasa, te porodice Ćutahija, Makaš, Tanković, Ademović, Subašić, Zolota, Alispahić, Rizvanović, Džaferović, Selimbegović, Ramić, Džambeg i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i poznanike. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U BAKIJSKOJ DŽAMIJI.  

Neka im je vjecni rahmet a porodicama sabur.

 

 

 

 

Komentariši