Pomozimo nasoj sugradjanki ZEKIJI PEZO

 

  Vec duze vremena se bavimo mislju kako pomoci nasoj tesko oboljeloj sugradjanki Pezo Zekiji. Kako i na koji nacin joj pomoci u ovim teskim trenutcima? Dirljiva i potresna prica koju je napisao nas clan LLAMA, kao i veliko interesovanje naseg clana Sanele za Zekijino zdravlje, su bili dodatni podsticaj da se nesto napravi i da se nadje najbolji nacin kako pomoci nasoj sugradjanki.


 

Pomozimo nasoj sugradjanki ZEKIJI PEZO

Vec duze vremena se bavimo mislju kako pomoci nasoj tesko oboljeloj sugradjanki Pezo Zekiji.

Kako i na koji nacin joj pomoci u ovim teskim trenutcima?

Dirljiva i potresna prica koju je napisao nas clan LLAMA, kao i veliko interesovanje naseg clana Sanele za Zekijino zdravlje, su bili dodatni podsticaj da se nesto napravi i da se nadje najbolji nacin kako pomoci nasoj sugradjanki.

U samom startu svoju zelju za akcijom i konkretnom pomoci iskazali su i neki clanovi nase stranice.
Kao sto nas clan LLAMA u svom tekstu rece, nisu toliko vazne pare koliko je bitan taj ljudski faktor, da se pokaze solidarnost i ljudska paznja, te da damo do znanja Zekiji da nije zaboravljena od svojih sugradjana, poznanika i prijatelja rahmetli Zopa…

I zato na osnovu svega gore recenog organizujemo akciju:

POMOZIMO NASOJ SUGRADJANKI ZEKIJI PEZO

Sanela je ovih dana u kontaktu sa svojim najblizim saznala da je Zekija tesko bolesna (tumor mozga) od najcesce bolesti danasnjice koja ne bira ni koga ce, ni kad ce uzeti maha, i da ce iz bolnice Kosevo u kojoj se trenutno nalazi biti skoro otpustena.
 Stoga bi se trebali odazvati ovom apelu kako bi joj sredstva koja priberemo bila dovoljna za lijekove i kucnu njegu, na jedno odredjeno  vrijeme.

Akcija prikupljanja novcanih sredstava za lijekove i kucnu njegu ( u svom stanu u Rogatici) nasoj sugradjanki Zekiji Pezo trajece od 30.10. 2008 – 8.11.2008 godine

Svi oni koji zele pomoci mogu uplatiti svoj prilog na nas racun u BiH, a Braco ce odraditi svoj uobicajni dio posla kao i u predhodnim akcijama…  

 

a) PROCEDURA za uplatu/priliv iz innostranstva 

 

 

 

b) Za uplate u Bosni i Hercegovini

UniCredit Bank    na ime Praso Selimir  , Adija Mulabegovica br.3  Sarajevo

broj racuna:   3389002550110028

 

Molimo sve one koji zele ucestvovati u ovoj akciji da koriste samo gore navedene ziro racune kako bi nasem Braci u Sarajevu olaksali pracenje uplata i podizanje novca.

Komentariši