Rogatički Zlatni ljiljani (13)

Fazliic Ragib) Hamdija rogatički Zlatni ljiljan. Ratno priznanje ”Zlatni ljiljan”dodjeljuje pripadnicima oružanih snaga koji su se naročito istakli u oružanom suprostavljanju agresoru doprinijeli proširenju slobodnih dijelova Republike, izvršili više djela u kojima je došla do izražaja njihova lična hrabrost i požrtvovanje, pri čemu su agresoru naneseni znatni gubici u ljudstvu i materijalnim sredstvima. U narednih nekoliko sedmica ćemo Vam predstaviti Zlatne ljiljane rogatičke opštine. Predstavljanje će ići abecednim redom.  


 

 

 

Ratno priznanje ”Zlatni ljiljan”dodjeljuje pripadnicima oružanih snaga koji su se naročito istakli u oružanom suprostavljanju agresoru doprinijeli proširenju slobodnih dijelova Republike, izvršili više djela u kojima je došla do izražaja njihova lična hrabrost i požrtvovanje, pri čemu su agresoru naneseni znatni gubici u ljudstvu i materijalnim sredstvima.

 

Unarednih nekoliko sedmica ćemo Vam predstaviti Zlatne ljiljane rogatičke opštine koji se nalaze u ovoj knjizi. Predstavljanje će ići abecednim redom.

 

Komentariši