Registracija na stranici

Kao sto je poznato vec duzi period smo imali problema oko postavljanja linka za registraciju na stranicu, pa su zato i bile opravdane ljutnje nasih sugradana jer je registracija bila jako komplikovana. Evo u zadnjim danima se intenzivno radilo na tom pitanju i hvala Bogu, to je sada rijeseno time sto pritisnete na link Registracija popunite formular i cekate na odgovor o potvrdi registracije. To nece uzimati vise od dan – dva vremena.

__

 

 

Registracija na stranici 

 

Kao sto je poznato vec duzi period smo imali problema oko postavljanja linka za registraciju na stranicu, pa su zato i bile opravdane ljutnje nasih sugradana jer je registracija bila jako komplikovana.  Mnogi su negodovali i odustajali od registracije, jer nisu znali kako da nas kontaktiraju, a jedan od njih nam poruci da je lakse uci u Pentagon i tamo se registrovati nego to isto uraditi na stranici rogatica.com.  

Dragi nasi sugradani bili ste saburli i na mjestu su bile vase kritike. Koristimo ovu priliku da se u ime stranice izvinimo svima koji su imali zelju da se registruju a bili su u tome onemoguceni iz gore navedenih tehnickih razloga…

Evo u zadnjim danima se intenzivno radilo na tom pitanju i hvala Bogu, to je sada rijeseno time sto pritisnete na link Registracija popunite formular i cekate na odgovor o potvrdi registracije. To nece uzimati vise od dan – dva vremena.

Posto je i to sada rijeseno BUJRUM svima registrujte se pisite svoje komentare, zanimljive price, sjecanja na Rogaticu, sjecanja iz vase mahale, vaseg djetinjstva, vasa ratna iskustva itd…


Veoma je bitno da upišete tačnu mail adresu, ako ste pogriješili prilikom upisa mail adrese, vaša registracija neće biti moguća.

Molimo vas da provjerite tačnost vaše mail adrese prije nego pošaljete zahtjev za registraciju.


Ukoliko ne dobijete odgovor u roku od nekoliko dana molimo vas da posaljete mail na adresu admin@rogatica.com vjerovatno je doslo do nekakve greske prilikom upisa vaših podataka.

rogatica.com vam zeli lijepo druzenje i lijepe trenutke na nasim stranicama. 

Komentariši