Dva samoubistva u dva dana

I za vece gradove od Rogatice bilo bi previse da se samoubistva dogadaju svakodnevno. Evo u dva dana dva samoubistva jedno vjesanjem, drugo pucnjem iz pistolja u glavu. Nastradali su Rada S. /50/ zivjela u Podhridu i Zoran P (32), zivio u Gracanici. Da li je rijec o ratnom sindromu ili pak o teskoj ekonomskoj situaciji su pitanja na koje ce najbolje odgovoriti eksperti iz ovih oblasti….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samoubistvo u Rogatici

10.03.2009


Rada S. /50/ izvršila je samoubistvo vješanjem u šumi u blizini porodične kuće u naselju Zahrid, opština Rogatica, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo. Prema ovlaštenju dežurnog tužioca, radnici kriminalističke policije i dežurni ljekar Doma zdravlja izašli su juče na lice mjesta i konstatovali da na tijelu nema tragova nasilja, te da je smrt nastupila vješanjem.
 

 

 

 

 

 

 

 

Pronađen mrtav preduzetnik iz Rogatice

11.03.2009
 
Nakon višečasovne potrage radnika Policijske stanice u Rogatici i mještana sela Zakomo juče je u mjestu Zalužje nađen mrtav Zoran Planojević (32), privatni preduzetnik nastanjen u naselju Gračanica u Rogatici. Zoran je iz Rogatice otišao u ponedjeljak ujutro, rekavši supruzi Nataši da ide kod majke u selo Zakomo. Pošto se nije vratio kući, supruga je njegov nestanak prijavila policiji. Planojević je ustrijeljen u glavu, a pored njega je nađen pištolj. 

 

 

 

 

Komentariši