Rogatičani na druženju u Parizu

 

 

Svi smo radosni što se ponovo vidimo, lica male raje ozarena, nasmijana i već se vuku za rukice prema atrakcijama. Odmah pade dogovor da ćemo ovaj dan provesti svi skupa i da dajemo na volju djeci a mi ćemo polahko pričajući za njima. Dio dana provedosmo u Disneyland Parku pa onda pređosmo u Walt Disney Studios Park. Kasno popodne krenusmo put hotela pa ćemo se onda svi okupiti kod nas u sobi na večeri. A večera naravno stigla iz Bosne od Beharove majke Bisere….

 

 

 

Rogatičani na druženju u Parizu  

 

Tako stigosmo i mi u Paris. Prijavismo se u hotel i zavalismo na recepciji da cekamo ostale. Doduse ja sam dan ranije reko Maretu da ce mo mi cim stignemo prijaviti se i odmah otici u Disneyland park. Trebalo je biti iznenadjenje na recepciji ali Maretovi su nas preduhitrili. Kako su stigli onim brzim vozom, tako su im preuzeli prtljagu i odnijeli u hotel a oni pravac zabavni park.

 

 

 

 

 

Domalo zvoni mi mobitel, javljam se kad ono Mare. Pita me na kom smo mjestu tacno jer su i oni usli u park. Kazem da smo mi na recepciji hotela i odmah krecemo put parka. Dogovor je da se nadjemo ispred Mikijevog dvorca i za nekoliko minuta stizemo. Vidimo Mareta na zidu gdje sjedi i pokusavamo neprimjetno da mu pridjemo. Iako je vec guzva primijetio nas je ali sam ipak uspio napraviti prvu sliku.

 

 

 

 

Prvi susret u parku sa Beharovima nisam ovjekovjecio pa se nadam da je to uradio neko od njih.   London, Marsej i Tilburg, tj. Rogatica u Parisu.


Malo poslije stigose i Beharovi. Svi smo radosni sto se ponovo vidimo, lica male raje ozarena, nasmijana i vec se vuku za rukice prema atrakcijama. Odmah pade dogovor da cemo ovaj dan provesti svi skupa i da dajemo na volju djeci a mi ce mo polahko pricajuci za njima.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dio dana provedosmo u Disneyland Parku pa onda predjosmo u Walt Disney Studios Park. Kasno popodne krenusmo put hotela pa ce mo se onda svi okupiti kod nas u sobi na veceru. A vecera naravno stigla iz Bosne od Beharove majke Bisere.


 

 

 

 


 
Kako nam bijase taj prvi dan slike ce reci same…  

 

Komentariši