Behka Ajanović za Enu

Behka Ajanović započela je akciju u svom gradu ali planira obići i susjedne manje gradove i sistemom od vrata do vrata sakupljati pomoć za Enu. Inspirisana velikom akcijom Nerme Akšamije i ona se odlučila na ovakav korak sakupljana novčanih sredstava. Svjesna je da ne može sakupiti kao Nerma ali je isto tako svjesna da može sakupiti pristojnu svotu i na taj naćin doprinijeti uspjehu akcije..

 

 

 

Behka Ajanović za Enu  

 

Behka Ajanović (udova Nedžiba a djevojački Jusufović, kći Ćazima a.r) započela je akciju u svom gradu ali planira obići i susjedne manje gradove i sistemom od vrata do vrata sakupljati pomoć za Enu.  

Inspirisana velikom akcijom Nerme Akšamije i ona se odlučila na ovakav korak sakupljana novčanih sredstava.  

 

Svjesna je da ne može sakupiti kao Nerma ali je isto tako svjesna da može sakupiti pristojnu svotu i na taj naćin doprinijeti uspjehu akcije..

 

 

Prije par dana započela je akciju,  u Kelnu i Solingenu skupila 350 eura.

  

Ovih dana nastavlja dalje po drugim manjim mjestima.

 

Kad bude gotova dostavice nam sve podatke i specifikaciju pa ćemo znati gdje je sve bila i ko je sve donirao odnosno dao svoj prilog..  

 

Mi ispred rukovodstva i članova stranice rogatica.com želimo našoj Behki da prikupi što više sredstava za Enino liječenje.  

Samim ovim potezom Behka je pokazala kako se voli Rogatica i kako se žrtvuje da bi se pomoglo u spašavanju jednog mladog života.

 

  I zato možemo samo reći HVALA TI BEHKA!    

Komentariši