Poginuo u sudaru

Pedesetosmogodišnji iz Sarajeva poginuo je u nedjelju popodne u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Vran Do, na samom ulazu u Rogaticu.

 

Poginuo u sudaru

  

M. DRAGOJLOVIĆ | 31.08.2009

Pedesetosmogodišnji Nebojša Pavlović iz Sarajeva poginuo je u nedjelju popodne u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Vran Do, na samom ulazu u Rogaticu.

Pavlović je bio komesar za suđenje Druge lige Istok u Fudbalskom savezu RS.
Kako je saopšteno iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo, do nesreće je došlo oko 15.40 časova, kada su se direktno sudarili terenac hjundai, koji je vozila E. K., i džeta, kojom je upravljao B. V. (37). Pavlović se nalazio na mjestu suvozača u džeti i smrtno je stradao na licu mjesta. Kako nezvanično saznajemo, vozač džete bio je Boško Vasić.

Prema izjavama svjedoka, hjundai je u jednu blagu krivinu ušao prebrzo, zbog čega je kratko izbačen s kolovoza na desnu stranu. E. K. je uspjela da vrati terenac na kolovoz, ali je izgubila kontrolu nad volanom i prešla na suprotnu stranu.

U tom trenutku iz suprotnog smjera naletjela je džeta. U direktnom sudaru oba vozila su skoro potpuno uništena. Svjedoci tvrde da je udar bio strahovit i da su na mjesto nesreće odmah stigli policija i Služba hitne pomoći, ali je za Pavlovića bilo prekasno.

Kako saznajemo, pored Vasića i Pavlovića, u džeti su bili Goran Lakić i Zoran Dragojević. Lakić je u ovoj nesreći teže povrijeđen, a Vasić i Dragojević zadobili su lakše povrede. U hjundaiju su lakše povrede zadobili E. K. i S. K., a svi su, nakon medicinske obrade u Domu zdravlja Sokolac i Kliničkom centru na Koševu, pušteni na kućno liječenje.

Pavlović je kobnog dana s kolegama sudijama Vasićem, Lakićem i Dragojevićem išao na fudbalsku utakmicu između “Mladosti” i “Vlasenice”, koja nije održana. Četrdesetak minuta prije početka utakmice na stadion je stigla tragična vijest.

Prema zvaničnom saopštenju policije, nesreća se dogodila zbog toga što E. K. nije prilagodila vožnju uslovima i stanju na putu i protiv nje će biti podnesen izvještaj o krivičnom djelu ugrožavanje javnog saobraćaja.

 

Komentariši