Pomoć Almi Ajanović – aquarell sa Vašim motivima

Nas umjetnik Kemo Šošo (član stranice rogatica.com) Vam se stavlja na raspolaganje da sa svojim radom pomogne u sakupljanju ove magične cifre od 150 000 €. Jedan od načina da pomognete Almi Ajanović jeste da odaberete vec ponudjenje aquarelle ili poručite aquarell sa motivom koji Vi odaberete. Kupovinom slike pomažete Almi a Vama ostaje slika kao uspomena na lijepo dijelo koje ste učinili te podsjećanje na učešće u akciji. Ovaj tekst ići će uporedo na našoj stranici i na FB. Apelujemo na sve Vas da kupovinom slike pomognu u sakupljanju neophodnog novca za liječenje Alme i da o ovoj akciji obavijestite svoje prijatelje, rođake i poznanike… 

 

Pomoć Almi Ajanović – aquarell sa Vašim motivima

Nas umjetnik Kemo Šošo (član stranice rogatica.com) Vam se stavlja na raspolaganje da sa svojim radom pomogne u sakupljanju ove magične cifre od 150 000 €.

Jedan od načina da pomognete Almi Ajanović jeste da odaberete vec ponudjenje aquarelle ili poručite aquarell sa motivom koji Vi odaberete.
Kupovinom slike pomažete Almi a Vama ostaje slika kao uspomena na lijepo dijelo koje ste učinili te podsjećanje na učešće u akciji…

Slike ce se ubacivati ovdje na FB i na stranici rogatica.com kako budu pristizale, tako da cemo u ovoj temi imati sve slike koje Kemo svojim radom donira za pomoc nasoj Almi odnosno koju Vi kupujete i dajete novčani doprinos akciji.

Sve slike su Aquareli uradjeni na A4 formatu.

Slike kostaju 45€ + postarina.

Postarina zavisi od adrese kupca a ona iznosi:

– Njemacka ————1,45 €
– Evropa —————–3 €
– Ostali svijet ———-6 €

Zainteresovani treba da se jave e-mail-om na adresu MKazic@aol.com – da pošalju motiv po želji, te da napiše svoju adresu na koju ce posiljka sa slikom biti upucena.

Svi potencijalni kupci odnosno učesnici u ovoj akciji treba da napisu da li su saglasni da se njihovo ime kao kupca objavi na stranici i na FB ispod slike ili zele ostati anonimni.

Povratno cete biti obavjesteni na koji konto treba da uplatite novac za sliku,  plus  postarina u zavisnosti od vase adrese.

Onog momenta kada novac bude stigao na odredjeni konto, posiljka sa slikom ce odmah uslijediti.

Po zavrsetku ove akcije, sav novac ce biti uplacen na ziro-racun Alme Ajanović u Sarajevu ili će joj se novac predati lično. A od Alme ćemo tražiti povratnu informaciju..

Spisak kupaca slika ce takodjer biti objavljen i dostavljen Alminoj porodici.

Po zavrsetku akcije, ”Pomoć Almi Ajanović – aquarell sa Vašim motivima” objavit ćemo imena svih kupaca, kao i svotu koja se skupila

Sve dodatne informacije mozete dobiti takodjer upitom na gore navedeni e-mail

Napominjemo da je Kemal Soso u predhodne dvije akcije Slike za Enu Feriz i Slike za Aidu Hreljic dao svoj veliki doprinos. Prodajom na desetine slika /aquarella/ pomogao je u sakupljanju novcanih sredstava za Enu i Aidu.

Nadamo se da će to biti i u ovoj prilici Slike za Almu Ajanović, ali Vi tu trebate pomoći sa prijavom i sa željenim motivom..

Komentariši