Obilazak povratnika na Opštini Rogatica

Ovoga puta Vas izvjestac iz Rogatice, Zambi je iskoristio  priliku, dok je obilazio povratnike sa Komisijom Federalnog ministarstva za izbjegla i raseljena lica,   da Vama koji ste daleko od svoje Rogatice unese malo cistog Rogatickog vazduha, atmosvere odlazece zime, a dolazeceg proljeca. Da  unese u Vase domove.,slike Rogatickih prelijepih krajolika.

Juce,16.03.2010 godine boravila je Komisija Federalnog ministarstva za raseljene i izbjegle osobe, na teritoriji nase opstine Rogatica. Tom prilikom su obisli povratnicu u Kopjevice, nenu Parovic Fatimu, u Sljedovicima povratnika Igbala Herendu, u Okruglom povratnika Sabanic Hamida, u Rogatici Muhidina.Dinka Pezica, u Kovanju Rizvana Plehu, u Kukavicama-Kuleta bracu Lukac, u Mesicima Rifeta Medosevica-Bibija.

 Ovoga puta clanovi Komisije su mogli konstatovati zadovoljstvo od strane nasih povratnika, kao i zadovoljstvo druge strane, jer nasi vrijedni povratnici su ugradili sav materijal koji je bio doniran od strane Federalnog ministarstva za izbjegla i raseljena lica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentariši