Posjeta u Podhridu

Ljeto je i insan se raduje tom godišnjem dobu. Radujem se prevashodno iz razloga što tada vidim dosta naše raje u Rogatici. Dodje raja u svoju Rogaticu, obidju povratnike, obidju mezarja, porazgovaraju sa nama i daju nam podršku za opstanak u našoj Rogatici.

Draga lica dodjose i u moju avliju, ono sto se kaze, sa svih meridijana, sa svojim dolaskom donesose radost i zadovoljstvo u moju avliju.

Dodjose i moji dragi Cakisici,kako obecase tako i ispunise, da se popije kahva na mojoj avliji. Mustafa, Mirsada i njihova kcerka, ljepotica Senada.
Iako malo govori, na Mustafinom licu se osjeca zadovoljstvo. Uz pricu brzo prodje par sati i moji dragi Cakisici krenuse na Kujundjijevice sa obecanjem da ce ponovo doci.

Impresivna je slika porodice Cakisic,a posebno velika ljubav koja u svakom momentu zraci prema Mustafi. Sa koliko ljubavi se prilazi prema njemu ,prema njegovoj bolesti, tu je njegova porodica da mu pomogne. Danas je to rijetkost.

Dragi noji Cakisici velika Vam hvala na posjeti, zelim Vam sve najbolje u zivotu,mom Mustafi ozdravljenje a Vas ostale da sreca i hair prati.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Komentariši