Protiv Poljske u dresu BiH dva Rogatičanina

Stručni štab A reprezentacije Bosne i Hercegovine priopćio je spisak od 19 igrača na koje će računati u prijateljskoj utakmici protiv Poljske koja će biti odigrana 10. decembra u Antalyji. Na spisku su I dva Rogatičanina Ibrahim Šehić i Semir Kerla. Za one koji ne znaju Ibrahim Šehić je sin rahmetli Hasana Šehića Šehe, a Semir Kerla je sin našeg sugrađanina Mehe Kerle. 

 

 

Protiv Poljske u dresu BiH dva Rogatičanina

 

Stručni štab A reprezentacije Bosne i Hercegovine priopćio je spisak od 19 igrača na koje će računati u prijateljskoj utakmici protiv Poljske koja će biti odigrana 10. decembra u Antalyji.  Obzirom da se ne radi o FIFA terminu, stučni štab, kao što smo i najavili, odlučio se za igrače iz Premijer lige BiH, jer klubovi nisu obavezni pustiti internacionalce.

Pozive je dobilo 19 igrača, a to su: Ibrahim Šehić, Semir Kerla, Velibor Vasilić, Edin Višća (Željezničar), Asmir Avdukić, Vule Trivunović, Boris Raspudić, Darko Maletić, Stevo Nikolić (Borac), Josip Barišić, Jure Ivanković (Široki Brijeg), Kenan Handžić, Muhamed Džakmić, Dženaldin Hamzagić (Sarajevo), Adin Džafić, Dario Purić, Adnan Zahirović (Čelik), Muhamed Subašić (Olimpik) i Zoran Kokot (Slavija).

 

 

 

Okupljanje bh. reprezentacije zakazano je za 8. decembra do 13 sati na Međunarodnom sarajevskom aerodromu, odakle će naši reprezentativci otputovati u Tursku, gdje će 10. decembra odigrati meč protiv kombinovanog tima Poljske, navodi Sport Centar.

 

 

 

 

 

Komentariši