Sijelo kod Hadžije

Vec duze vrijeme Teva je planirao mali teferic kod mene. U utorak smo se sreli u Hadzicima i dogovorili za subotu. Teva je odradio pozive prema nasim prijateljima a ja i Naza smo odradili par novih specijaliteta. U tri sta smo se okupili i na moje veliko zadovoljstvo upoznao sam Dervisa. Za one koji ga ne poznaju mogu reci da je zaista super momak. Bas prava raja.

Na moju zalost Braco nije dosao . Vjerovatno je bio sprijecen. Ja sam se radovao njegovom poklonu – slici i naravno gitari.  

 

Atmosfera je bila super. Uz jelo i pice i eglenisanje (Za teme za diskusiju se pobrinuo Samir u punoj mjeri) Kome je bilo dosadno odigrao je koju partiju bilijara. Kasnije nam se pridruzuju moj Sedin, Sige i moj komsija Jule a zatim Adis , Haris, Halid i Faruk. Atmosfera je bila zaista fantasticna. Slag na tortu je organizovao Adis sa Mustafom i harmonikom. Nazalost samo do 11h  jer moja radnja se nalazi u stambenoj zgradi i ja drzim do respekta komsiluka. Nadam se da cu ovaga ljeta docekati cesto “dobri moj narod” , makar kahvu popiti proeglenisati ili par partija bilijara (tu cekam Kazu) ili…………

Evo jedan video i nekoliko fotografija sa sijela:

 

 

{youtube}1PzaA_E5X24&feature=youtu.be{/youtube}

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentariši