“Biti svjedok istine (2)” na rogatica.com

Ove sedmice smo poceli objavljivanje druge knjige autora Ahmeta Sejdica “Biti svjedok istine (2)”. Postoji razlika u odnosu na objavljivanje prve knjige. Potrudili smo se da vam omogucimo sto laksi pristup citanju tako da vrlo lahko mozete doci na tri nacina do knjige koja se objavljuje. Evo kratko uputstvo:

 

Na naslovnoj stranici u osnovnom meniju imate ponudu “Knjige” kao sto je prikazano na slici ispod, oznaceno crvenom strijelicom. Kliknite na “Knjige” u meniju  doci cete direktno na linkove koje kasnije izabirate. Na svakom linku je objavljeno po 20 stranica i ubacivace se sedmicno.

 

 

Na naslovnoj stranici postoji link sa naslovnom stranicom knjige na koji mozete direktno kliknuti  I doci do objavljenih linkova.

Taj link mozete vidjeti na slijedecoj slici oznacen crvenom strijelicom:

 

 

Do objavljenih  linkova mozete doci i preko naseg foruma u temi “Ratna svjedocenja” gdje smo objavljivali i prvu knjigu. Tamo ce se objavljivati linkovi preko kojih cete direktno moci citati, takodjer numerisano po objavljenim stranicama. Pogledajte sliku dole i linkove koje trebate kliknuti su oznaceni crvenom strijelicom.

 

 

Ovaj put je moguce poslije svakih dvadeset objavljenih stranica ostaviti i  komentar, mozda neko pitanje na koje ce vam vjerovatno autor odgovoriti. Najvise pitanja citalaca do sada se odnosilo na onaj dio koji je upravo obradjen u drugoj knjizi.

 

Zato vam zelimo ugodno citanje.

Komentariši