Dobro došli na novu (staru) stranicu

Dragi rogatičani, dragi posjetioci naše stranice, evo zadovoljstvo nam je prezentovati naš i vaš projekt nove stranice www.rogatica.com.

Imali smo odredjenih tehničkih problema u radu i krenuli smo ka poboljšanju i novom konceptu rada na našoj stranici.

Izvinjavamo se svima vama na čekanju i zahvaljujemo se na strpljenju….

Stranica je još u izradi i postoji mogućnost pomjeranja sadržaja te vas molimo za još malo strpljenja, naravno stranicu možete koristiti bez ikakvih problema već od sada.

U toku prebacivanja sadržaja, vijesti, foruma došlo je do malih grešaka koje smo otklonili, međutim ima još jedan dio koji nismo mogli otkloniti odmah, te vas molimo da nam pomognete u tome sa vašim prijedlozima i zapažanjima.

Naprimjer primjetili smo da tekstovi iz jednog dijela rubrika sada imaju druge autore L…. ovo je greška pri eksportu i importu databaze i to ćemo morati vremenom lagano otklanjati, tekst po tekst.

Bilo bi nam drago da date vaše prijedloge i sugestije, sada imamo puno više mogućnosti, ako mislite da bi nekakav sadržaj stranice bio bitan za naše korisnike molimo vas da to napišete ovdje u komentarima.

Ako imate bilo kakvih problema u logovanju ili radu na stranici molimo vas da posaljete mail na webmaster@rogatica.comOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Još jednom hvala na razumjevanju rogatica.com team

Komentariši