PRENOSIMO: Apel za pomoć porodici Ramić

Porodica Ramić iz Rogatice živi na rubu egzistencije i hitno im je potrebna naša pomoć. Ova porodica živi u okolini Općine Ilijaš, naselje gornji Malešići u jednoj maloj neuslovnoj vikendici koju su trenutno dobili na korištenje, a koja nema ni vode ni kupatila.

 

 

 

APEL ZA POMOĆ

 

Dragi moji prijatelji,

Omladinsko udruženje Plemenito srce Vas moli da pomognemo jednom bračnom paru koji je u jako teškoj socijalno-materijalnoj situaciji.

Porodica Ramić iz Rogatice živi na rubu egzistencije i hitno im je potrebna naša pomoć.

Ova porodica živi u okolini Općine Ilijaš, naselje gornji Malešići u jednoj maloj neuslovnoj vikendici koju su trenutno dobili na korištenje, a koja nema ni vode ni kupatila.Bračni par Smajić, bez zaposlenja mora da preživi od 250 KM mjesećno.

Supružnici se na razne načine bore da prežive, a najgori im je nadolazeći zimski period.
 
Molimo sve naše prijatelje koji su u mogučnosti da se uključe u ovu akciju prikupljanja pomoći kako bi ovoj porodici mogli da kupimo jednu kravu, koju oni sebi ne mogu priuštiti, a koja im je jako potrebna kako bi sebi mogli barem ddonekle osigurati život dostojan čovjeka.
 
Ova porodice ne traži novac, nego samo pomoć dobrih ljudi kako bi se dalje mogli boriti za bolji život. Svi koji žele da se uključe u ovu akciju molimo da se jave na facebook stranicu ili na mail OU”Plemenitio srce”, ili na broj telefona            061 702-703       ili             061 342 918      .Sve članarine i donacije van BiH možete Uplatiti putem računa:Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH

Udruženje građana Plemenito srce

Intesa Sanpaolo Banka

154-160-20029825-24

Udruženje građana Plemenito srce

SWIFT CODE: UPBKBA22

IBAN: BA 39 1541602002982524

IZVOR: http://www.akos.ba/plemenito-srce-pomozite-porodicu-ramic-iz-rogatice/

 

Komentariši