Semir Kerla obradovao navijače Željezničara

Pplavi štand je sinoć bio rezervisan za Semira Kerlu, koji je izazvao sjajne reakcije, pogotovo među pripadnicima najmlađe populacije..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
Semir Kerla obradovao navijače Željezničara
 
Nakon Muamera Svrake, koji je u nedjelju dočekivao simpatizere plave boje na Trgu Oslobođenja, plavi štand je sinoć bio rezervisan za Semira Kerlu, koji je izazvao sjajne reakcije, pogotovo među pripadnicima najmlađe populacije

 

Stoper plavog tima se trenutno oporavlja od povrede a uz redovno trčanje, uskoro će početi raditi i sa loptom, uz vježbanje u teretani.

Sinoć je Kerla bio vrlo raspoložen za razgovor i slikanje sa navijačima, kojih opet nije nedostajalo na najposjećenijem štandu Sarajevo Holiday Marketa. Reakcije posjetilaca su definitivno potvrdile da je sjajni defanzivac među najomiljenijim igračima Želje, a ne sumnjamo da će i u predstojećim danima novogodišnjeg festivala biti veselo na plavom štandu.

Već danas će domaćin biti direktorkluba, Dželaludin Muharemović, u istom terminu, od 17 do 19 sati, a u narednim danima posjetitelje očekuju i druženja sa Srđanom Stanićem (srijeda), Nerminom Zolotićem (četvrtak) i ostalim prvotimcima.

 

 

 

Komentariši