Otvorena fabrika za preradu ribeˇ” Ribarstvo Slap”

Uvaženom skupu su se obratili vlasnik “Ridarstvo-Slap” gos.Muhamed Tabaković,zatim Ministar u vladi Federacije BiH Adil Osmanović,Načelnik Opštine Rogatica Tomislav Puhalac,Ministar rada i boračke zaštite iz vlade Republike Srpske Petar Đokić.

 

 

  

  

  

Otvorena fabrika za preradu ribeˇ” Ribarstvo Slap”

 

Žepa,26.04.2013.godine

 
Danas je u MZ Žepa bilo svečano.Danas je u Slapu otvorena fabrika za preradu ribeˇ” Ribarstvo Slap” u vlasništvu Muhameda Tabakovića.
Hrabro i odvažno krenuo je Muhamed Tabaković da se bavi poslom kojim se bavio i njegov otac.Investirao je mnogo svojih sredstava,pokazao svojim primjerom da je uporan i pošten privrednik,neko ko hoće da radi i da širi svoj posao.Naime to su mnogi prepoznali i stali iza njegovih projekata.Turska Zirat Banka je stala iza projekata našeg Muhameda,Vlade Federacije BiH,i Republike Srpske.
Otvarajući ovu fabriku 18 povratnika je dobilo stalno zaposlenje,a do kraja godine naš Muhamed planira zaposliti još 30 povratnika.
Uvaženom skupu su se obratili vlasnik “Ridarstvo-Slap” gos.Muhamed Tabaković,zatim Ministar u vladi Federacije BiH Adil Osmanović,Načelnik Opštine Rogatica Tomislav Puhalac,Ministar rada i boračke zaštite iz vlade Republike Srpske Petar Đokić.Svi su oni dali podršku ovakvim projektima uz obećanje da će to i dalje činiti kako bi otvorili što više radnih mjesta i stvorili uslove za održivi povratak sigurnijim.
Fabriku su otvorili Ministri dvije vlade Adil Osmanović,Petar Đokić i najmlađi član porodice Tabaković.Poslije ceremonije otvaranja fabrike bio je priređen ručak za zvanice,prisutne su zabavljali Sarajevski tamburaši.
Selam i pozdrav svim Rogatičanima i Rogatičankama ma gdje bili.
 
 
 
 
 

Komentariši