DELEGACIJA MIZ ŽEPA U POSJETI NAČELNIKU OPŠTINE NOVI GRAD

 photo download-1_zps3916ec9f.jpg

 

 

 

Esselamu alejkum! – Dana 20. maja 2013. godine, delegacija Medžlisa IZ Žepa je posjetila načelnika opštine Novi Grad, mr. Semira Efendića i upoznali ga o aktivnostima našeg Medžlisa, o onome što je do sada urađeno na planu obnove infrastrukture, organizije naših džemata, organiziranja različitih kulturno-vjerskih sadržaja itd.

 

 

 

 

 

 

 

Također smo upoznali načelnika o aktivnostima koje u toku ove godine Medžlis IZ Žepa ima u planu realizirati.

Ono što je prioritetni dio plana za ovu godinu, pored redovnih aktivnosti, je organiziranje kulturno-vjerske manifestacije koja će se, inšaallah, održati u u drugoj polovini augusta ove godine u Žepi.

Što se infrastrukture tiče, u planu je dovršetak radova na uređenju harema džamije u Žepi. Načelnik mr. Semir Efendić je izrazio puno razumjevanje, te nam je u tom smislu obećao podršku opštine Novi Grad u organizaciji kulturno-vjerske manifestacije kao i u projektu uređenja harema džamije u Žepi.

Ovo je prilika da se, u ime kolektiva Medžlisa IZ Žepa, zahvalim načelniku opštine Novi Grad mr. Semiru Efendiću na iskazanom razumjevanju i da mu poželim svako dobro u budućem radu.

Mahsuz selam!
Edin ef. Šljivar 

 

Komentariši