Akcija – PRIKUPLJANJE SREDSTAVA ZA ODRŽAVANJE MEZARJA U 2015 GODINI

 

 

Kao i prethodnih godina i ove godine džematski odbor džemata Rogatica će organizovati akciju čišćenja i održavanja mezarja u Rogatici.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A  K  C  I  J  A:

PRIKUPLJANJE SREDSTAVA ZA ODRŽAVANJE MEZARJA U 2015 GODINI

 

 

 

Poštovani ,

Kao i prethodnih godina i ove godine džematski odbor džemata Rogatica će organizovati akciju čišćenja i održavanja mezarja u Rogatici.

Ove godine ćemo pokušati sa jednim novim načino održavanja mezarja, pa ćemo vidjeti koliko će biti uspješno.

Prvu akciju čišćenja mezarja planirali smo za 06 i 07 juni. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane kosce koji žele da zarade dnevnicu od 70 KM da se prijave Aidi Ajanović na broj telefona 061 218 754 ili viber.

Planirano je košenje najprije mezarja Zahrid 06.06 sa početkom u 8 sati. Završetak košenja je u 17 sati Pauza za odmor kahvu i doručak je sat vremena. Učesnici akcije sami obezbjeđuju alate za rad, prijevoz, doručak, kahvu, sokove, vodu…

Svi ostali koji žele da uređuju mezare svojih najmilijih mogu nam se pridružiti ovaj a najvjerovatnije i naredni vikend.

Kada završimo mezarje Zahrid preći ćemo na Šehovinu a zatim redom i na ostala mezarja koja uređujemo svake godine. Uz Allahovu pomoć nadamo se da ćemo ostvariti naše planove.

Ukoliko finansijski želite podržati našu akciju možete izvršiti uplatu na

 

1. Račun za uplate u BiH za KM je 3389102500557379 Primalac Aida Ajanović, Sarajevo

2. Uputstvo za uplate iz inostranstva bilo koje strane valute je sljedeće:

Beneficiary bank: Raiffeisen bank dd Bosna i Hercegovina

SWIFT Code: RZBABA2S

Address Zmaja od Bosne bb, Sarajevo BIH

Details of Beneficiary:

IBAN Code: BA391612000025336117

AIDA AJANOVIC, SARAJEVO

S obzirom da obje banke ona u inostranstvu ali i u BiH zaračunavaju svaka svoju proviziju, molimo da se raspitate na vrijeme o ovim iznosima jer se nekad desi da i ovdje odbiju proviziju a nekad ne.

3. Treća mogućnost uplate je putem Western uniona Primalac Aida Ajanović, Sarajevo (ako budet trebalo još nekih podataka objavićemo ih naknadno) Kad pošaljete novac WU obavezno me o tome obavjestite na e-mail ecosaida@gmail.com ili na telefon, viber..

Komentariši