Gradski bazen biće izgrađen do sredine jula

ROGATICA – Članovi Izvršnog odbora 53. Međuopštinskih omladinskih sportskih igara /MOSI/ istakli su na sjednici u Rogatici da bi do sredine jula, kada je planiran početak igara,

 

 

 

Gradski bazen biće izgrađen do sredine jula

 

ROGATICA – Članovi Izvršnog odbora 53. Međuopštinskih omladinskih sportskih igara /MOSI/ istakli su na sjednici u Rogatici da bi do sredine jula, kada je planiran početak igara, trebalo da bude izgrađen gradski bazen u okviru Sportskog centra, u kojem će biti održana takmičenja u plivanju.  

Predsjednik Odbora Darko Novaković naveo je da je u toku izgradnja terena za odbojku na pijesku, dok će na teniskom terenu biti postavljeno osvjetljenje.  

Prema njegovim riječima, u Sportskoj dvorani Rogatica biće popravljeno osvjetljenje, a na pojedinim sportskim terenima biće postavljen novi sloj asfalta.  

Novaković je naglasio da će većina atletskih takmičenja biti održana na stadionu na Sokocu, a takmičenja u bacačkim i skakačkim disciplinama biće organizovana u Rogatici, gdje je napravljeno zaletište za skok u dalj i postavljena odgovarajuća podloga. 

 

Srna

Komentariši