Ibrahimović planira posjetiti “Bijele vode”

Svjetska nogometna zvijezda Zlatan Ibrahimović, kako ekskluzivno saznajemo, najesen bi trebao posjetiti Bosnu i Hercegovinu, tačnije Lovno-turistički centar „Bijele vode“, koji se nalazi u jugoistočnom dijelu naše zemlje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ibrahimović planira posjetiti “Bijele vode”

 

Svjetska nogometna zvijezda Zlatan Ibrahimović, kako ekskluzivno saznajemo, najesen bi trebao posjetiti Bosnu i Hercegovinu, tačnije Lovno-turistički centar „Bijele vode“, koji se nalazi u jugoistočnom dijelu naše zemlje, na području općine Pale-Prača.

Lovački centar „Bijele vode“ već je posjetio tim kojeg je 35- godišnji Ibrahimović ovlastio kako bi iz prve ruke saznali sve detalje te obišli teren, a navodno je njegova posjeta dogovorena za oktobar kad zvanično i počinje sezona lova na određene životinje kao što je smeđi medvjed.

Ibrahimovićje u martu ove godine bio u Rumuniji, u lovu na medvjede, gdje mu je društvo pravio stari drug Adrijan Mutu (Adrian) s kojim se sprijateljio dok su zajedno igrali za Juventus.


Inače, Ibrahimović posjeduje dozvolu za lov od 2010. godine i iskusan je lovac na velike životinje. Prije dvije godine, skrenuo je veliku pažnju švedske javnosti kad je odstrijelio losa teškog više od 500 kilograma. Dok su neki s oduševljenjem pisali o tome kako je jednim hicem ustrijelio ogromnu životinju, s druge strane nogometna zvijezda naljutila je aktiviste za zaštitu životinja koji su ga oštro kritizirali zbog njegovog hobija. 

 

AVAZ

Komentariši