PREDBAJRAMSKA AKCIJA KOŠENJA MEZARJA

Za vikend 03. i 04. septembra planiramo ponovno košenje i uređenje rogatičkih mezarja. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane kosce koji žele da zarade dnevnicu od 50 KM da se prijave Aidi Ajanović na broj telefona 061 218 754 ili viber ili hadži efendiji Amelu Kozliću..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PREDBAJRAMSKA AKCIJA KOŠENJA MEZARJAza vikend 03. i 04. septembra planiramo ponovno košenje i uređenje rogatičkih mezarja.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane kosce koji žele da zarade dnevnicu od 50 KM da se prijave Aidi Ajanović na broj telefona 061 218 754 ili viber ili hadži efendiji Amelu Kozliću

Planirano je košenje najprije mezarja Zahrid 03,09. sa početkom u 6 sati. Završetak košenja je u 15 sati Pauza za odmor kahvu i doručak je sat vremena. Učesnici akcije sami obezbjeđuju alate za rad, prijevoz, doručak, kahvu, sokove, vodu… Džematski odbor obezbjeđuje benzin i naftu za kosilice.

Svi ostali koji žele da uređuju mezare svojih najmilijih ili da svojim radom (sat , dva, tri…) podrže ovu akciju, mogu nam se pridružiti Kada završimo mezarje Zahrid preći ćemo na Šehovinu a zatim redom i na ostala mezarja koja uređujemo svake godine. 

Nadamo se da ćete se prijaviti i podržati ovu akciju svojim radom ili novčanim prilogom za održavanje mezarja

Uz Allahovu pomoć nadamo se da ćemo ostvariti naše planove..

Komentariši