Ponovni apel za pomoć DINI SALAN!

Za sljedeću terapiju (trreću terapiju) Dina mora sakupiti novac i uplatiti ga na račun firme koja lijekove nabavlja iz Švicarske. Nedostaje još ca. 1800KM.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ponovni apel za pomoć DINI SALAN!

 

Početkom novembra mjeseca 2016 godine pokrenuta je akcija pomći za Edinu Salan “Apel za Dinu”.

U tom prvom intervalu sakupilo se oko 8000 KM što je dovoljno za dvije terapije, koje su i kupljene i koje su koštale ca. 6500 KM.

Dina je prvu terapiju primila početkom novembra, drugu terapiju je primila početkom februara. Od prikupljene sume ostalo je 1500 KM.

Za sljedeću terapiju (trreću terapiju) Dina mora sakupiti novac i uplatiti ga na račun firme koja lijekove nabavlja iz Švicarske.

Nedostaje još ca. 1800KM.

Taj rok je do 10 aprila 2017 godine.

Dragi čitaoci, dragi zemljeci pomozimo Dini da sakupi ovaj novac i da uplati za narednu (treću) terapiju koje treba da primi početkom maja…

Da podsjetimo za liječenje je potrebno da Dina primi 8 doza lijeka što ukupno iznosi oko 26000 KM.

Edina Salan je kćerka Ramiza Peze električara a.r., a Ramiz je sin Avdage Peze a.r. iz Podhrida starog rogatičkog mesara. Dinina mama je Hadžira Pezo djevojački Mišić, kcerka Bajre Misica… Ovi podaci za naše starije čitaoce kako bi znali o kome se radi. Edina Dina Salan je opet supruga našeg Nihada Žice Salana, a Nihad je sin od Salima poznatijeg po nadimku Čičak i Zumre a.r.

Zato budimo humani i pomozimo našoj Dini, u skaladu sa vašim mogućnostima…

Apelujemo na sve članove stranice i na članove na FB i sve ljude dobro volje koji ovo pročitaju da se odazovu ponovnom APELU za POMOĆ.

Na FB grupi “Za DiNu” i fb grupi rogatica.com moći ćete pratiti tok akcije i sve aktivnosti koje se sprovode u sklopu akcije…

 

 

Edinina ADRESA:

Edina Salan Grdonj 68 71000 Sarajevo

 

 

Nacin uplate – iz inostranstva podaci u prvom dijelu

a nacin uplate u BiH podaci ispod sive linije….

 

 

PREDRAČUN ZA 6 doza:

Komentariši