Poziv kompanijama i grupama proizvođača/preduzetnika za učešće na Biznis klinici u Rogatici

Kao implementatori aktivnosti AgMENTOR centra podrške za Centralnu Bosnu i Hercegovinu, Regionalna razvojna agencija za regiju Centralna BiH – REZ Agencija i Udruženje građana „NEŠTO VIŠE“ pozivaju kompanije i grupe poljoprivrednih proizvođača i/ili preduzetnika (žene i muškarci) iz opština/gradova regije Centralne BiH da se prijave za učešće na Biznis klinici 09.08.2017. godine u Rogatici

 

 

 

 

 

Poziv kompanijama i grupama proizvođača/preduzetnika

za učešće na Biznis klinici u Rogatici

 

 

 

Kao implementatori aktivnosti AgMENTOR centra podrške za Centralnu Bosnu i Hercegovinu, Regionalna razvojna agencija za regiju Centralna BiH – REZ Agencija i Udruženje građana „NEŠTO VIŠE“ pozivaju:

 

– kompanije i grupe poljoprivrednih proizvođača i/ili preduzetnika (žene i muškarci)

iz opština/gradova regije Centralne BiH da se prijave,

 

za učešće na Biznis klinici 09.08.2017. godine u Rogatici,

u prostorijama Opštine Rogatica, na adresi: Srpske sloge 81.

 

Cilj ove aktivnosti je omogućiti savjetovanje iz oblasti

tehnologije proizvodnje hrane, marketinga i prodaje,

kao i uvođenja standarda i pristupa novim tržištima.

 

Na klinici će biti predstavljeni savjetnici iz navedenih oblasti koji će u toku klinike biti dostupni da daju odgovore na pitanja iz svojih oblasti ekspertize. Pored navedenog, omogućiće se individualni angažman savjetnika u ukupnom trajanju od 6 radnih dana za preduzeća i/ili samostalne proizvođače koji u sklopu samog događaja iskažu interes i popune zahtjev za savjetovanje.

 

Zainteresovane kompanije i grupe poljoprivrednih proizvođača i/ili preduzetnika (žene i muškarci) treba da popune prijavni obrazac, te da ga pošalju na adresu adnang@rez.ba i/ili duskocvjetinovic@nestovise.org najkasnije do 03. avgusta 2017. godine. Prijavni obrazac, takođe, možete dobiti upitom na navedene adrese.

 

Komentariši