Saopštenje Opštinske uprave povodom rasvjetljavanja slučajeva

 

Saopštenje Opštinske uprave povodom rasvjetljavanja slučajeva „upućivanje prijetnji“ i „paljenje motornog vozila i pomoćnog objekta“

 

 

 

 

Saopštenje Opštinske uprave povodom rasvjetljavanja slučajeva „upućivanje prijetnji“ i „paljenje motornog vozila i pomoćnog objekta“

 

Saopštenjem Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske javnost je informisana o rezultatima istrage u vezi sa upućivanjem prijetnji licu bošnjačke nacionalnosti, kao i paljenjem motornog vozila i pomoćnog objekta u vlasništvu istog lica u mjesnoj zajednici Kukavice. Utvrđeno je da je oštećeni E.P. (1988) u stvari i izvršilac pomenutih krivičnih djela.

Opštinska uprava Rogatica čestita i izražava zahvalnost pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova iz Policijske uprave Istočno Sarajevo i Policijske stanice Rogatica koji su stručno i efikasno otkrili izvršioca. Zahvalnost izražavamo i građanima Rogatice koji su bez dizanja tenzija i ishitrenih zaključaka čekali rezultate istrage, te nisu nasjeli na pokušaje prikazivanja Rogatice kao opštine koja nije bezbjedna za stanovništvo bošnjačke nacionalnosti.

Posebno nam je zadovoljstvo što se pokazalo da Rogatica zaista spada u grupu opština koje su poznate kao najbezbjednije za stanovnike svih nacionalnosti. Opštinska uprava će u skladu sa svojim nadležnostima preduzimati sve potrebne korake kako bi tako ostalo i u budućnosti.

Opštinska uprava Rogatica

Komentariši