Amer Kapo – Menadžer za primjer

 Kapo: Otvoreniji pristup klijentima i partnerima

Sarajevska „Skenderija“ proteklu godinu  može nazvati veoma uspješnom. Nakon što je ovaj centar bio na ivici propasti i nestanka, s čestim štrajkovima radnika, privrednim gradom koji je prokišnjavao, dobri projekti i dešavanja koja ponovo okupljaju veliki broj građana vratili su se u njega. Za to je najviše zaslužan menadžment, predvođen direktorom Amerom Kapom, koji je inovativnim načinom poslovanja, otvorenijim pristupom klijentima i partnerima počeo vraćati stari sjaj „Skenderiji“.

 

 

 

 

Amer Kapo – Menadžer za primjer

 

 

Sarajevska „Skenderija“ proteklu godinu  može nazvati veoma uspješnom. Nakon što je ovaj centar bio na ivici propasti i nestanka, s čestim štrajkovima radnika, privrednim gradom koji je prokišnjavao, dobri projekti i dešavanja koja ponovo okupljaju veliki broj građana vratili su se u njega.  

 

Za to je najviše zaslužan menadžment, predvođen direktorom Amerom Kapom, koji je inovativnim načinom poslovanja, otvorenijim pristupom klijentima i partnerima počeo vraćati stari sjaj „Skenderiji“.

 

Ovaj menadžer za primjer svoj je rad bazirao na investiranja, a nakon mnogo godina i plato ispred Skenderije dobio je novi izgled. Za ovu godinu planiraju što više vlastitih programa, manifestacija koje će omogućiti da sami zarađuju, umjesto dosadašnje prakse koja se zasnivala uglavnom na iznajmljivanju.

 

Amer Kapo na poziciju direktora „Skenderije“ imenovan je u februaru 2016. godine. Prije toga bio je vijećnik u Općinskom vijeću Centar. Rođen je 1984.

 

AVAZ

Komentariši