Bihać – TRIBINA – Volim Bosnu i Hercegovinu

Povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine u Bihaću je organizovana javna tribina pod nazivom „Volim Bosnu i Hercegovinu“.Gosti predavači su bili uvaženi komandanti Nezim Halilović Muderris i komandant 5. Korpusa Armije Republike Bosne i Hercegovine Atif Dudaković.

 

 

Bihać – TRIBINA – Volim Bosnu i Hercegovinu

 

 

Gosti predavači su bili uvaženi komandanti Nezim Halilović Muderris i komandant 5. Korpusa Armije Republike Bosne i Hercegovine Atif Dudaković.

Tribinu su organizovali Udruženje Vatan Domovina, pridružena članica AKOS-a, Muftijstvo Bihaćko, Islamski pedagoški fakultet Bihać i Medžlis Islamske zajednice Bihać.

Očekivao velika sala Doma armije je bila premala da primi sve goste, pa su mnogi iz želje da se druže sa našim velikanima, zbog nedostatka mjesta, stajali 2 sata. Događaj je počeo intoniranjem himne Bosne i Hercegovine.

Pored mnogih patriotskih savjeta koje su uputili publici kako da sačuvamo Bosnu i Hercegovinu posebno su naznačili da vodimo računa o obrazovanju, porodici i da trebamo naše intelektualce probuditi jer se od njih očekuje mnogo više.

 

 

Snimak tribine link ispod:

https://www.youtube.com/watch?v=YlAdS4YeCbs

 

 

 

 

Komentariši