Otkup mlijeka sa teritorije opštine Rogatica

Billedresultat for mljekara “Pađeni”

Što se tiče razvoja mljekare i razvoja stočarstva u ovom kraju ne bi trebalo biti bojazni da nećemo moći otkupiti sve količine mlijeka koje se proizvedu na teritoriji opštine Rogatica i šire. Trenutno imamo oko 1.000 kooperanata u dvadesetak opština RS.

 

 

 

 

Otkup mlijeka sa teritorije opštine Rogatica

Načelnik opštine Rogatica sastao se sa  direktorom i vlasnikom preduzeća “Pađeni” iz Bileće koje se nalazi među najvećim proizvođačima mlijeka i mliječnih proizvoda na području Bosne i Hercegovine.

Tema sastanka bila je dosadašnja saradnja i planovi za budući period.

“Mljekara “Pađeni” svoju proizvodnju svake godine proširuje sa određenim količinama mlijeka. Ove godine na tržište ćemo plasirati od 3 do 4 miliona litara. Što se tiče razvoja mljekare i razvoja stočarstva u ovom kraju ne bi trebalo biti bojazni da nećemo moći otkupiti sve količine mlijeka koje se proizvedu na teritoriji opštine Rogatica i šire. Trenutno imamo oko 1.000 kooperanata u dvadesetak opština RS. Taj broj je impozantan i želimo da se poveća, te da tako bude što više proizvođača mlijeka na obostranu korist”, zaključio je Nenad Vukoje, direktor i vlasnik preduzeća “Pađeni” iz Bileće…

Komentariši