MANIFESTACIJA – 15 godina MOST BRO

Humanitarna organizacija Most Bro je za 15 godina rada u BiH poslala vrijednosti od preko 23 miliona danskih kruna od tog iznosa 10 miliona kruna je u novcu… Iskrene cestitke. Manifestaciji su prisustvovali i mi i koji smo iz Rogatice ili sa nase opstine – Neska, Haris, Nerma, Hajra, Ibro, Mustafa, Abdullah, Adi I Muamer…..

 

 

 

MANIFESTACIJA – 15 godina MOST BRO

 

Sve čestitke za našu humanitarnu organizaciju Most-Bro i 15-godišnji jubilej vrijedan svakog poštovanja.

Skupu su se obratili Ambasador gosp. Emir Poljo, predsjednik MOST BRO Faruk Jakic, knjizevnik i novinar Vezuv Basic, Bivsi predsjednik IZBD Abdulah Fejzic. Program je vodio Mensur Graca. 

Prikazan je 15-to minutni film o MOST BRO organizaciji a koji je uradila MIR TV. U kulturno zabavnom programu nastupao je zenski hor iz Odense u kojem nastupaju nase Neska i Nerma. Pored hora gosti u ovom dijelu manifestacije bili su Mustafa Serbic i Zejd Sota. 

Humanitarna organizacija Most Bro je za 15 godina rada u BiH poslala vrijednosti od preko 23 miliona danskih kruna od tog iznosa 10 miliona kruna je u novcu… Iskrene cestitke.

Manifestaciji su prisustvovali i mi i koji smo iz Rogatice ili sa nase opstine – Neska, Haris, Nerma, Hajra, Ibro, Mustafa, Abdullah, Adi I Muamer…..

Sinoc je Most Bro postao bogatiji za 15 novih clanova.

Sinoć je svojim javnim obznanjivanjem na manifestaciji formalni član Most-Bro postao i službeni predstavnik države Bosne i Hercegovine u Kraljevini Danskoj, H.E. Ambasador gosp. Emir Poljo.

Ovim putem upucujemo poziv našim humanim ljudima da budu članovi ove organizacije i da i na taj način pomažu nasim ljudima kojima je pomoc potrebna a ujedno pomažu i  našu domovinu Bosnu i Hercegovinu.

Manifestaciju je snimala MIR TV i reportaya sa ove manifestacije bice prikayana na ovoj tv u ponedeljak 19.3.2019 u 21.00

 

 

 

 

 

 

 

Komentariši